نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي عزيزم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي عزيزم
(sm2)
مسی تا به حال ۱۱ بار ضربه پنالتی را خراب کرده است . یعنی بیشتر از تعداد گل به خودی هایی که من زدم !!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد موافقم...نقل قول:
یکی هم میثم یوسفی (sm120)
البته طبیعتا محسن با صفا واسه کار راحت تره واسه همین حضورش پررنگ تر همیشه
خواهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا بهرامی فرد - رویایی رو هم دانلود کن
(sm2)نقل قول:
من برم نهار (sm19)
اونم خوبه ، فقط در حد یک تراکنقل قول:
هیچ اسکلی 5 شنبه آلبوم میده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاربرایی که ون پایین هستن رنج سنیشون زیر 14 ساله
گفتم یه جای کار میلنگه (sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ونگر میتونه با وجود ارتتا 4141 بازی کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوزیل رُ برده بال (sm77)(sm120)
اونم از خریداش شاهکارش دفاع نداره میره دروازه بان میخره (sm2)
(sm120)