می 2 (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع مگه جدید چیزی داد؟! لینک داری؟! (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
می 2 (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع مگه جدید چیزی داد؟! لینک داری؟! (sm74)
چرا دروغ به من؟! من که عاشقت بودم
حریص دفتر ثبت دقایقت بودم... (sm172)
نی نام ز ما نی نشان خواهد بود ... (sm50)
منی كه لهجه افكار صامتت بودم
برای حرف زدن پای ثابتت بودم... (sm172)
ببين تمام تنم مثل بيد میلرزد
لبم كه اسم تو را سر بريد میلرزد
حوالی نفسم انتقام زندانیست
و حكم تبرئهاش یک هوای طوفانیست...
Andisheh Foladvand - Yek Khianat Rouzmarreh (sm50)
(sm81)بعد از 200 سال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا این آلبومش رو داری من فقط دوتا از آهنگای این آلبوم رو دارم
بیا (sm19):نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال بیگانه است ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسم این آلبوم بالاییه رو میشه ویرایش کنی به این؟!:
Andisheh Foladvand & Fariborz Lachini - Akharin Harfe Moaser
(sm10)
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداااااا (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمانی به سرم نیست
از بهاران خبرم نیست ... (sm81)
این خونه آرامش نداره با این که چیزی کم نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عمر با من بودی اما ما بچه ای از هم نداریم
(sm2)
مگه صفحه تلگرامشو نداری؟نقل قول:
شدیدا پیشنهاد میشه...
حیف این همه مدت که داشتمش ولی گوش نکرده بودمش...
شعر و صدا و حسش عالیه...
دکلمه دوست ها حتما بگوشن...
داشتم ولی تل نیستم خیلی وقته... (sm120)نقل قول:
بیخی چن موقع دیگه میرم تل میگیرم... (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوش جونت اولش به نظر سخت میاد ولی واقعا ساده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم برای اینکه مصرفمون زیاد بود نامحدود گرفتیم 512 رو ولی سرعت افت شدید کرد پرسیدم میگه پهنای باند نامحدود کمتره (sm178)نقل قول:
دمت جییییییززززز (sm19)(sm127)نقل قول:
آره محدود واسه خونواده جواب نمیده...فقط واسه یه نفر خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابراتی؟! کجایی؟! (sm120)تو هم بیا شاتل (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل مجمع رو شاتلی کنیم (sm59)
الی یه متمم به قانون ویندوز 10 مجمع اضاف کن...
استفاده از مجمع به شرط وین 10 و شاتلی بودن... (sm59)
شاتلم دیگه زنگ زدم بهش میگه محدود که بودین پنج شیش مگ سرعت میدادیم ولی تو نامحدود حدود چهار مگه ولی دروغ میگن نامحدود چهار مگ نیست کمترهنقل قول:
الان سرعت دان چقدره واست؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پویا بیاتی - ادم و نفسش ... (sm50)
متغیره قبل اینکه نامحدود بگیرم هشتصد, نهصد تا بود ولی الان سیصد چهارصدنقل قول:
چقدر کارای مهدی جهانی خوبه خصوصا کوه دردش
برو از خدا بترس، سرعتت 400 ـه اعتراض هم داری (sm77)(sm2)نقل قول:
بیا مال منو ببین برو با خیال راحت به زندگیت برس (sm2)
خب من نسبت به قبل خودم سنجیدم اخه(sm2)نقل قول:
چرا دردت منو یک شب نمیکشه ... (sm25)
از جلوم چشام دور شو مرفح بی درد (sm2)نقل قول:
آخه 20 کجا 400 کجا (sm81)(sm2)
والا به خودا (sm172)نقل قول:
دیگه حرفی ندارم(sm59)نقل قول:
(sm59)(sm10)
اومدن تو قشنگترین مزد صبوریه ... (sm50)
(sm81)چجوری تمومش کردن لامصبا اشترم این قسمت خیلی خیلی هیجان انگیزه برو حالشو ببر فصل سه و چهار چه شود (sm1)
(sm134)(sm19)نقل قول:
(sm50)