مگه عمر لعنتی میگذره به راحتی ... (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه عمر لعنتی میگذره به راحتی ... (sm1)
بد نیست خوبه 400 کدوم سرویس رو گرفتی؟ ماهی چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب نداری نیا اینجا...
خوبه شوخی هم سرت نمیشه.. (sm3)
(sm2) دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامحدود 512 ماهی صد و یکهزار تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گرانه بابا. (sm102) تف تو نت ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت دزد تو این مملکت ریخته بلانسبت (sm3)
رفیقم ماهی 100 تومن میده به پول ایران سرعتشم 8 مگابایته تازه به قول خودش این زیاد بالا نیست
نا محدودم هست
نمیدونم 4 مگابایت یا 8 مگابایت ولی 8 بود فک کنم (sm74)
اینجا ایران است(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
آرمین توام نامحدود داری دیگه از شاتل ماهی چقدر میگیری سرعت چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کن 8 مگابایت نه بیت (sm88)نقل قول:
art5نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اولیه 250 بود حدودا... من زیاد استفاده میکنم الان چند ماهه 150-170ـه
هواداران ایرانی رونالدو توهین های زشتی به پایه انجام دادند و حتی به خانواده وی دشنام دادند.نقل قول:
هجوم ایرانی ها به قدری بود که پست آخر دیمیتری پایه در اینستاگرام حاوی بیش از 300 هزار کامنت بود.
هر چند همه ایرانی ها این کار را نکردند و تعدادی از ایرانیان از طرف همه ایرانی ها عذرخواهی کردند و از پایه خواستند این حرکت را ببخشد.
(sm25)
بعله متوجه م تو اگه فقط خودت استفاده میکنی نامحدود نگیر محدود بگیر سرعت بیشتری میگیری من قبلا سه ماهه میگرفتم چهل و شش تومن منتها هر دو سه روز سه گیگ تموم میشد دوباره سه گیگ میگرفتمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میدی در ماه؟ (sm59) پول منظورمه (sm2)نقل قول:
آره منم حجمی گرفتم وقتی که ثبت نام کردم. میگم تو شب چقدر دانلود میکردی وقتی محدود داشتی؟ ساعات رایگان 2 تا 7 (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
65
مرگ بر شاتل (sm2)نقل قول:
چه کردی با خودت (sm50)
(sm172)(sm81)
این بود زندگی ... (sm98)
هادی
شوخی بود
اینقدر عزیزی عزیزم که چیزی یه ریزم
نمیتونی دور کنه تو رو همه چیزم
تو خواستی که واستی همه جوره خاصی
خود احساسی واسه من عزیزم .. (sm50)
ندیم - به من حق بده = مقوا
از شما هم عذر میخامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق من
عاشقم باش .
زمین از غیر ممکنها پره
اما تو ممکن باش .
گاهی بهانه هوسی باشم (sm50)
فرامرز اصلانی
یار
#گیتار(sm50)
(sm27)
ميزند باران به شيشه...
(sm74)
گیتارم شکست و قلبم ... از وقتی تو رفتی
وقتی تو رفتی ، وقتی تو رفتی ... (sm81)
رشت بارون مياد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن آلبوم های یزدانی همه 320 هست اگه نیست بگو تا بفرستم
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
هزارتا شاعر منتظرن قلم بزنن
توو پیچ و خم زلفت قدم بزنن(sm50)
خوش به حالت جای تو بودم میرفتم زیر بارون قدم میزدم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]