شهر باراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهر باراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم زدم اتفاقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نم نم میاد
خیلی حال میده واقعا اونم تو این فصل (sm50)نقل قول:
یه سال همدان بودم داشتم دق میکردم بی بارون (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه یه بار بارون اومده بود دانشجوها فرار میکردن انگار اتیش میباره از اسمون استادها میدویدن سریع برن تو ماشینشون من خیلی ریلکس رفتم زیر بارون نیم ساعت موندم دلم خنک شد
اونا چه میفهمن بارون اونم تو اون شرایط چه حالی میده بری ریزش خیس بشی (sm50)نقل قول:
عکس تو بود و قصه... قاب تو بود و انکار
کوبیدمش به دیوار... سیگار پشت سیگار...
مبهوت رد دودم... این شکوه ها قدیمیست
تسلیم اصل تکرار... سیگار پشت سیگار...
(sm172)(sm50)
Wherever I May Roam (sm88)
اتمسفر عجیبی داره این آهنگ خداس اولش که با اون سه تار هندی آغاز میشه و بعد نوازندگیای فوق العاده و بعدش که جیمز از اعماق وجودش شروع میکنه انگار از وسط ملودی داره میخونه و چقدر هوشمندانس
بعدم که تا آخر آهنگ فوق العاده پیش میره (sm50)
دوتا پارو .. دوتا پاروی بی قایق
دوتا کشتی با ده تا لنگر خسته(sm50)
لینک میدی مام بشنویم؟! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل مورد نظر خصوصی می باشد و فقط برای صاحب فایل قابل دانلود می باشد
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) ژانر ثرش متال
بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شاهکاریه برا خودش برا اونایی که متال آروم دوس دارن (sm10)
فایل مورد نظر حذف شده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آورده اند :
مذهبی ها موقع مشکلاتشون ۲ رکعت نماز میزنن!
غیر مذهبی ها ۲ تا پیک !
روشنفکرا ۲ پُک !
معمولی ها هم ۲ لیوان چای!
ما هم دو تا پست میگذاریم تو فیسبوک و اینستاگرام و توییترمون ... باشد كه همگی رستگار شويم! ������
اسمشو عوض کردم واسه اونه(sm2)نقل قول:
بیا
دمت گرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید، خیلی خوبه این (sm81)نقل قول:
با ذکر صلوات کلیک میکنم انشالله ایندفعه دان شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصطفی و پوریا اگه تونستید اسم گروه های راک و متالی رو که گوش می کنین بنویسید تا منم بگیرم به گوشم ! (sm19)
من و میلاد اینجا نوشتیم !
من : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا (sm19)نقل قول:
بابت رایگان شبا ده هزار تومن میگرفت الان نمیدونم چجوری حساب میکنه در ضمن رایگانش یک تا هشته ما خیلی از رایگانش استفاده نمیکردیم اگرم استفاده میشد پسر استفاده میکرد من بی خبرم(sm59)نقل قول:
من مث دوستان خیلی متال نمیگوشم... راک تا حدی میگوشم ولی الان چیزی تو ذهنم نی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین گروه و افرادی که نام بردین اینارو میگوشم معمولا:
Avril Lavigne
Evanescence
Pink Floyd
3 Doors Down
Epica
Five Finger Death Punch
Marilyn Manson
Slipknot
اینا هم اکثرا فقط آخرین آلبومشون رو گوشیدم... تخصصی گوش ندادم دیسکوگرافیشون رو...
(sm10)
خیلی زیادن فردا یه لیستی مینویسم میذارم همون تاپیک ببینش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا گروه اسپید متال ردیف معرفی کن لطفانقل قول:
این پشه های بیکار، سیگار پشت سیگار (sm178)
خشک خشک دارن بهم تجاوز میکنن دیوثا (sm3) کل تنم زخم شد شونی ها (sm3)
جوووننقل قول:
این جی اس شیاف دیوث، سیگار پشت سیگار (sm70)(sm27)
ی شب باورامو ی جوری شکستن
که فکر کردم حتی خدا قهره با من(sm50)
(sm2) او مای گاد
خرَد علاج دردپيشگان نبود
صعود را سقوط فتح كرده بود
و ارتفاع هيچ قله اي نديد
چه ها بر استخوان شكستگان گذشت ... (sm50)
نقل قول:
یا ابر فرض چه آهنگی (sm54)
مصطفی دمت گرم ! (sm19)
لازم شد یه لیست کامل بدی ! (sm118)
ته اهنگه ها (sm2)
میلاد این آهنگ و گروهی که مصطفی گذاشته به شدت توصیه میشه (sm50)
علی اکبر یاغی تبار ... (sm50)
گروه red گوش میدم کارش رو بعضی وقتانقل قول:
میلاد فازت چیه
دقیقا میخوای چیکار کنی که فاز من برات مهمه (sm120)