کاش اگه واقعا مصاحبه ای در کار باشه ازش سوال کرده باشند چرا دیگه خودش نمیسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش اگه واقعا مصاحبه ای در کار باشه ازش سوال کرده باشند چرا دیگه خودش نمیسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اینقدر شادمهر رو هم نزنید
یا لذت ببرید یا کلا فراموشش کنید
خودتون الکی الاف نکنید...
(sm196) بیییییییی احساس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم ته این شادی بن بستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شادی از سایت بت نمی ترسه
بی احساس (sm196) (sm2)
تک آهنگ جدید بابی جهانبخش (sm127) (sm74) (sm74)
برعکس نظرات بیخودی که یه عده میگن جهانبخش تکراری شده و تو دوران اوج کلیشه ای خوندنش هست به نظر من خلاقیت و نوآوری خوبی تو کاراش به وجود اومده و از اون فضای یکنواخت سالهای قبل بیرون اومده و سعی میکنه چیز جدید ارایه کنه
ببینین وقتی استاد اندی در کنسرت لاس وگاس آهنگ یه نفری پورنگی رو پلی بک میکنه آیا شادمهر حق نداره پلی بک کنه ؟!
کاراش خیلی خوبه ها، معلومه به تمام اجزای کارش اهمیت میده. اما نمیدونم چرا صداش یکم برام غیر قابل تحمل شده!(sm172) خیلی تک و توک پیش میاد دانلودش کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من فقط انتخاب ترانههاش قشنگه وگرنه صداش که یه گام بیشتر نداره صدای یه زن قوی تر از صدای اینه ملودی های خودشم که کلیشه ای و تکراری کار جدید فقط ترانه اش قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نگاه به ترانه و ملودی این کار بندازین ببینید چقدر قشنگه کار خوب یعنی این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]