داماد همسایمون غرق شد (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
داماد همسایمون غرق شد (sm54)
ممر مواظب خودت باش ! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استریت من مواظب خودت باش !(sm74)
آوووووووووووووووووووووووو وووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** خر دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا انقد نفهمی آخه
از کجا پس افتادی معلوم نیس
اغا کسی تو پارس کاپ تیم داره
(sm2)می خواست نره دریا اقا جاننقل قول:
همون که مال سایت ورزش 3 هست ؟؟؟ یه زمانی داشتم قهرمان هم شدم (sm2)ولی یوزر پسوردم یادم رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرفته دریا اسکل
افتاده تو آب
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رویا از سینا حجازی رو می خواین wav آپلود کنم !؟
عجب "حلوای" قندی تو (sm50)
به نظرت دوشنبه 17 میاد ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزم تو میمیری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث شعور داشته باش یخورده
ن سینجول بش داد دمت گرم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم اگه خواستم بت میگم (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک سینجول کار نمی کنه !!!
تو سوالت نظر من رو میخوای اما من الان دیگه نمیتونم نظر شخصیمو بدم. صبر کن فقط یه کم دیگه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها نظرتون در مورد این پوستری که پخش شد چیه؟
مقوانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیفنقل قول:
یاد معبد شاعولین افتادم (sm25)
به نظر من چاوشی باید روی اسب باشه یه کلاشینکف هم رو شونه اش باشه
ریدماننقل قول:
عالی نبود خیلی بد بود ما قبل تاریخنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااااااااااااای خدای من چرا زودتر نگفتی
بهتره همش نزنینقل قول:
مرسی. خوب کار نکرده کاورو. وقتم نداشت ولی توجیه نمیکنه کارشو. ضعیفه
متوجه نشدم حقیقتانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورم انقدر ریدمانه؟؟
یکی ریده یکی دیگه نمیاد همش بزنه بوی گندش در بیادنقل قول:
امام جمعه شهرکرد:
اگر توانستیم زبان انگلیسی را بومی سازی کنیم و با فرهنگ خودمان مطابقت دهیم و اصلاحات بومی و فرهنگی خودمان را در آن رواج دهیم، می توانیم از آن برای آموزش فرزندانمان استفاده کنیم در غیر این صورت ابزاری برای تهاجم فرهنگی دشمن خواهد بود.
آی لاو یو و رحمت الله و براکاتو (sm2)
این یه ضرب المثل خراسانیه دمت گرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی میخوای بگو برات آیتونز بزنم (sm120)نقل قول:
یعنی هیشکی اینجا تهرانی نیستنقل قول:
متوجه شدم. شاید درست میگی. ولی واقعا قصد داشتم ازین سوالنقل قول:
رضا آرین بی خاصیت هیچی ازش نمیاد (sm2)نقل قول:
نشد یه بار کاور آلبوم چاوشی خوب باشه.همیشه دم دستی(sm25)نقل قول:
عوضش کاش موسیقی کار جبران کنه.(sm132)
آخرش هم یه قایق چوبی تحویلمون میده
رضا آرین چاوشی رو جهانی کرد با اینکارش (sm2)نقل قول:
طراحی پاروی بی قایق بی نظیره. یه شاخه نیلوفر هم روی جلدش خوبه. بقیه ضعیفننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]