از آدمایی که همیشه از نامردی اطرفیان و دوستانشون مینالن به شدت دوری کنید, به تجربه ثابت شده به احتمال زیاد اینا لاشیای اصلی هستن.
نمایش نسخه قابل چاپ
از آدمایی که همیشه از نامردی اطرفیان و دوستانشون مینالن به شدت دوری کنید, به تجربه ثابت شده به احتمال زیاد اینا لاشیای اصلی هستن.
من هر موقع ندا جناب رو توی شبکه من و تو میبینم اشک تو چشمام حلقه میزنه و میگم چرا توی برازرز نیستی!! اینجا داری حروم میشی.
واقعا بعضیا مشاورای درستی تو زندگیشون نداشتن (sm70)
مُوتور موُخام چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ایا شخصی تقاضا موتور سیکلت دارد؟
خیر،ابراز علاقه رسول به خانم منشی بوده...
اینم قسمتی از نامه رسول به خانوم منشی بوده ؛ حالا فهمیدین چرا دختر مردم هیچی به رسول نگفته؟
هر چه را برای خود نمی پسندی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بکن تو پاچه ی دیگران
.
اینجا ایران است!
صداي جمهوری اسلامی!
الان از هر کی بپرسی همه رتبه هاشونو زیر ۱۰۰۰ میگن
.
..
فردا میبینیم رشته عن شناسی دانشگاه گوز اباد قبول شدن
اینو فاصله بزاری بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه کاری کردم که کمتر شیلفر بشیم
الکی مثلاً من فامیل عمو شیلفرچیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض صابــــــــــــــر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دهن سرویس ! با این پست ها من گول تو رو نمیخورم و نامه منتشر نمی کنم (sm2)نقل قول:
خدایی قهوه تلخ میخورید یا شوخیه؟من کلا دوبار رفتم کافه عین دوبارم تو جیبم قند داشتم یواشکی میذاشتم دهنم بعدش قهوه رو میخوردم
تمام تلاشم بر اینه که با ماشین بیام وگرنه پیاده که اصن تو بگو پس از پروژه اول بیا اینجا بعد برو کرج به دیده منت (sm19)نقل قول:
آره... ولی این آزادیِ وقت اصلا خوشایند نیست (sm172)
ممنون (sm127)
ایشالله که به ما هم حال بده به شما که داده (sm120) واسه ما برعکس نشه صلوات (sm2)
اصن بخاطر همین خواهش کردم (sm120)(sm46)نقل قول:
چون خواهش کردی دان کردما (sm70)
دنیای این روزای من... هم قد تنبونم شده (sm50)نقل قول:
یه زمانی دنیای نتیم خیلی بزرگ بود ...
اسم یوزرت انقدر تکه که راحت شناختمت (sm70)
اسم منم تکه؟ (sm49)(sm120)
یه زمانی که قهوه میخوردم حداقل 3-4 قاشق شکر میخوردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میخوای بدونی کجاس یا اینکه چطوری بدون پسرعمه ـت خودت بری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقبتت بخیر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جوونی روحیه و شخصیتتُ دوس میدارم (sm120)(sm46)
اگه شما با کارشناسی استخدام میکنید که برم خدمت زودتر بیام دستم بره تو جیب خودم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] #چوپا (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره... جدی من از مزه تلخ خوشم میاد (sm172)نقل قول:
چوپای قرمز ِ تو به رنگ گیلاس ، ببین چه زیباست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری(sm10)نقل قول:
ارشد باشی بهتره (sm120) تقاضا میدم کارگزینی ، میارمت ور دست خودم (sm120) میشی چش و گوش من (sm2)البته من پُستم اینقدا هم بالا نیست ولی یه نفرو لازم دارم چش و گوشم باشه به شرطی شاخ نشی بعد از چند ماه (sm2)شایدم بری بایگانی(sm2)
سلطان ِ قهوه تلخ بودما یه زمانی (sm172) چقد کافی شاپ میرفتیم یادش بخیر (sm172)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نه بابا ما از اوناش نیستیم که نمکدون بشکنیم (sm25)
مسعود شصتچی (sm2)
چهاشمبه امتحان دارم ... البته فکر نکنم قبول بشم واسه همین به کسی نگفتم ... الان کارت اومده زده اونجا ... میخوام خودم برم ...نقل قول:
متن توافق هسته ای منتشر شد متن نامه ی تو منتشر نشد هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قهوه درست کرده بودم خود قهوه دلش برام سوخته بود از بس تلخ بودنقل قول:
من هیچ موقع بی گدار به آب نمیزنم! یه گدار دارم همیشه همرامه، با اون به آب میزنم.(sm59)
میلیون ها درخت در جهان به طور اتفاقی توسط موش ها و
سنجاب هایی کاشته شدندکه دانه هایی را مدفون کردند و
سپس جای مخفی آن را فراموش کردند.
خوبی کن و فراموش کن…
روزی رشد خواهد کرد… (sm10)
ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﺯﻥ ﮐﻢ ﮐﻨﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﮐﻪ ﻻﻏﺮ ﺷﻢ! ﻣﺎﺷﺎﻻ ﻭﺍﺳﻪ ﻻﻏﺮ ﺷﺪﻧﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺨﻮﺭﻩ! ﮐﻮﻓﺖ ﺑﺨﻮﺭ.(sm2)
دیدین بعضی از ﭘﺴﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﯾﺠﻮﺭﯼ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺁﺩﻡ ﺍﺣﺴﺎس ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﺱ:
بععععععععععععععع
ﺑــــــــــﻊ مهران
ﺑــــــــــﻊ کامی
ﺑﻌﻌﻌﻌﻊ سیروس
ﺑﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻊ
رفتم دی جی کالا قیمت عطر ببینیم، به این نتیجه رسیدم که قربون امام رضا برم با عطرفروشیای دور حرمش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی تو مواجهه با هر چیزی دو تا سوال ذهنشو درگیر میکنه:
– نون توش هست یا نه؟
– کلاس داره یا نه؟
آزادی... ضلع شمالی وامیستی میگی مستقیم... بعد از تیراژه... نرسیده به همت پیاده میشینقل قول:
تو چرا همه امتحانات میوفته تهران؟!!! سمت شما اعتقادی به محل سکونت و حوزه امتحانی ندارن؟
نمیدونم دیگه چقدر باید منتظر بمونم تا استعدادام و نبوغم مثل انیشتین و ادیسون بعد گذشت چند سال شکوفا بشه. کم کم دارم نگران میشم
تنها دلیل دانشگاه رفتن اینه که بری بفهمی دانشگاه رفتن هیچ فایده ای نداره.
والا ما اینهمه اتفاق افتاد تو زندگیمون درس نگرفتیم و مسیر زندگیمون عوض نشد نمیدونم بعضیا چجوری با یه جمله مسیر زندگیشون و عوض میشه؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با بی ارتی هم میتونی بری از ازادی...
من یه بار تو یه مثلث عشقی گیر کردم، سریع با ضلع کناریم ریختم رو هم تانژانتو گرفتم و به صورت مماس از مخمصه خارج شدم.(sm2)
واقعا یه نیم متر طول پتو رو بیشتر کنید به کجا برمیخوره. اصلا پولشو بگیرید ازمون. بابا هرشب ما باید سعی کنیم ببینم کدومورش کدوموره آخه.
(sm77)نقل قول:
“انتهای راهرو دست چپ” چیست ؟
محل بستری شدن تمام بیماران ایران در فیلم ها....(sm2)(sm2)
لوازم آرایش چیست ؟؟؟
ابزار پیچیده ی شعبده بازی با قابلیت تبدیل لولو به هلو
…کسی که تلاش میکند همه را شاد نگه دارد و همدم همگان است
همیشه خودش تنهاترین تنهاست…
عجیب است اما حقیقت دارد…(sm50)