اسم آهنگم بزاریم سلول شخصی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم آهنگم بزاریم سلول شخصی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من نميتونم كنار بيام با يگانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد هاکان(sm2)نقل قول:
نوید اون کامنت من زیر پست آهنگتو نداری (sm2)
کاورم از همتین (sm120)
ویدیو هم سینجول قبل از منتشر شدن اهنگ ریلیز میکنه (sm120)
تهییه کننده هم امیر (sm120)
پایینم میزنیم تشکر ویژه از الیاس باران (sm2)
خیلی دیوثی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)وايسا الآن پيداش ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو دقیقه ی دیگه یکی از شاهکارام رو واستون آپلود می کنم
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلول شخصي خز شدهنقل قول:
شيوع ِ شخصي (sm2)
سینجول
تاریخ انتشار آهنگ این بود زندگی : 14 مرداد
تاریخ انتشار ویدیو توسط سینجول : 8 مرداد
(sm2)