(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خوابم نبرد تا 3 وامیستم ترک 3 رو گوش کنم به یاد قدیم.
پاینده باشی رفیق
هنوزم میشه گفت شبکه چهار از بقیه شبکه ها قابل تحمل تر حداقل برنامه های مذخرف و تخیلی نمیسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو برا مالهالند قبول میکنم ولی بزرگراه گمشده فقط میزاره و ولم نمیکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"صد فیلم" شبکه 3 هم خوب بود... مخصوصا اوایل...نقل قول:
یادشون به خیر (sm74)
من نیز، بدم نمیاد، ولی هیچ هیچ هیچ رو بیشتر دوست میدارم تا سال خون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm132)نقل قول:
Shahin Najafi - Vaghti Khoda Khabeh (sm81)
آدم عجیبی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بکن برادر خدا خوابه... (sm172)
اونم میشه ولی تا سه نیم ساعت مونده ساعت رو ببر جلو بزار رو 3 منم به کسی چیزی نمیگم کسی هم خبر دار نمیشه - پاینده باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون نمیبینم نظری نمیدم(sm120)نقل قول:
اون یارو ریش پروفسوری که اول شبکه یک سینما یک بود بعد رفت سینما چهار خیلی خوب بود.. اونم فکر کنم به گا رفت(sm120)