لاشی فردا زودتر بیا چقد میخوابی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشی فردا زودتر بیا چقد میخوابی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد برکینگ بد 2 قسمت اولشو گرفتم همه از دم بدقیافه و ایکبیری هستن
- (sm3)
سریال باید بازیگراش بدرخشن آدم رغبت کنه
من موندم از کجا میفهمین من خوابم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با كمال ميل(sm120) 10 ميليون يورو هم ميديم بهتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین سریال با اختلاف(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا سانگ و آلوز و پدرو و بوسکتس هیچ پیشنهادی ندارن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از Game of thrones و Arrow خوشم میادنقل قول:
جفتشون
1-بازیگرا بی نهایت خوشگل
2-قهرمان دارن
از این چیزا معرفی کنین (sm1)
بازیشو ندیدم تا حالا (sm14)نقل قول:
اینم قهرمان داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه رو میخوای چکار (sm120)سریال رو دست برکینگ بد نیومده و نخواهد امد (sm120)نقل قول: