(sm120)در اصل باید بگی کلا سریال شهرزاد یعنی نالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)در اصل باید بگی کلا سریال شهرزاد یعنی نالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تاثیر منه ... (sm128)نقل قول:
آخرین پست اینستاگرامی تونزوی را ببینید ...
فوق العاده است ، مخصوصا هشتگ یکی به آخری ...
(sm74) راستشو بخوای اصلا از دموش خوشم نیومدنقل قول:
بله متاسفانه فعلا شما در کانون توجهاتی مخصوصا از وقتی تو اینستا فعالیتتو جدی کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش ندادم بیاد ببینیم چه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی باید با اساتید : بهروز پایگان ، میلاد عدل ، مازیار احمدپور ، محمد خرمی نژاد ، آرش زمانیان ، مهدی ایوبی ، حسن علیشیری ، پدیده نیشابوری ، یغما گلرویی ، علیرضا باران و کلا کلیه اشخاصی که با استاد رضا یزدانی کار کرده اند کار کند ... (sm59)
(sm172) سرلک هم زمان با چاوشی میخونه خیلی میره رو مخنقل قول:
البته اینم بگم که کار کردن با Ibanez Artist افتخار میخواد که به این سادگی ها به دست نمیاد ...(sm59)
(sm2)
صفاریان هم yamaha artist تشریف داره (sm2)
دقیق نفهمیدم تعریف بود یا تحقیر ... (sm2)نقل قول:
ولی در کل از کار کردن با صفاریان و تقوی و ... بهتره براش
سرلک دستگاه همایون اجرا میکنه وسط آهنگای چاوشی
مردک آویزون ...
خیلی ظلمه خواننده ی موسیقی سنتی باشی بعد بیای وسط یه آهنگ صدا دوم باشی و های و هوی کنی ... (sm2)
4 تا آهنگ مشترک (sm25)
چه سادیسمیه که خودش ترانه بنویسه
آهنگای قبلی شهرزاد به جز کجایی بقیه شون ترانه شون خوب بود ...
چهارشنبه مدرک نقد رو میگیرم (از آموزشگاهی فوق تخیلی موجود در شهر عالم پرور اراک) ... (sm50)
تو آموزشگاه رانندگی یه دختره بود بلاکم کرد (sm74)
خلاصه و مفید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس جمهور جدید فرانسه امانوئل ماکرون 39 ساله ...
من تو آموزشگاه رانندگی به همه گفتم متاهل تشریف دارم اصلا یه وضعی راه انداختم ، خوشبختانه آیین نامه مقدماتی رو قبول شدم و کلاسا هم تموم شد و راحت شدم از دست همشون ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هیچ آموزشگاهی عاشق نشو ،
ترم اول دانشگاه عاشق نشو ...
تنها کسی بودم که تو کلاس مقدماتی رو بدن غلط قبول شدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بنده خدا با 6تا غلط رد شد(sm2)
اینجا ما هم کاندید ریاست جمهور داریم
نه قیافه دارن ، نه استیل دارن ، نه تیپ دارن ، نه سر و وضع درست و حسابی دارن ...
میلاد جان و بقیه این خوبه یا این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
c9
(sm59)هواپیمایی اماراتنقل قول:
بدون شک s7نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی پرچم دار با بقیه مقایسه میکنی ؟! در ضمن سری c مخصوص چینه یه سرچ بزن ببین چه بدبختی میکشن کاربراش تو ایران با خیلی چیزا همخوانی نداره
من رفتم دوتاشم دیدم سری c دقیقا مثل اپل میمونه مغازه داره هم مخمو خورد فلانه بهمانه نازکه خوش دسته منم نظرم رو s7 بود اون مخمو شست و شو کرد به قول تو اینترنت جستجو کردم همه s7 رو تعریف کردن گفتم اینجا همه بروز هستن بپرسم که میلاد جان c9 رو پیشنهاد کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم گفت هردوشون ساخت چین هستن
درسته این سری اصن ساختن برای مقابله با ایفون خیلی هم خوش ساخت و با کیفیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیای سامی میاد ایران مال چین و ویتنامه خب این سری که اصن برای چین ساخته شده مسلما ساخت اونجاس ایفون هم چین میسازه
s7 پرفروشترین گوشی سامی بوده یک گوشی تمام و کماله نقص نداره
چقدم مدل معمولیش قیمت خوب شده این مدل اج الکی گرونه به دردم نمیخوره این اج بودنش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این سایت بگیرم اصل میاد دم در یه موقع نندازن بهم؟ تو شهر ما قیمت ها بالای یکو هشتصده اینجا ولی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اس هفت چند مدل داره ها همون قیمتی که میگی هم هست تو همین سایت منتهی مدلش فرق میکهنقل قول:
باز اینا چه فرقایی با هم دارن باس سرچ بزنی مسلط نیستم بش
دقایقی دیگر ..
(sm54)اشترم اپ نمیکنی کجایی دقیقا کجایی
دستای لرزونم(sm74)
الکل توو خوون چی میگه (sm2)
(sm59)
قسمت دوم عجب حالت جدیدی !!!!
جایی دیگه خونده بود اینجوری ؟؟؟
خط رو پیشونیم چشم های بارونیم دست های لرزونم پاهای بی جونم
روح سرگردونم گل های ایوونم حتی چوب سیگارم فندک تب دارم دوست دارم برگردی
خنده ی غمگینم پلک های سنگینم الکل تو خونم (sm77)(sm2)خونه زندونم
خونه ی متروکم گل های گلدونم بار رو دوشم شونه داغونم دوست دارم برگردی