من که منظورتو متوجه نشدم میشه توضیح کامل بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که منظورتو متوجه نشدم میشه توضیح کامل بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بارو آقای ایمنی امین رضا که خزعبلاتی رو به عنوان ترانه تحویل شادمهر میداد با بهداد به مشکل خوردن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره کار محسن حسینی پخش بشه ... آنپلاگد هم هست ... بالاخره یکی از این دو تا تو فوریه پخش میشه ...
شادمهر و بعد این همه سال نمیشناسی ؟
یه تیکه از شعر میگه : میرم به عشق تو
خب خداراشکر لااقل از دست ایمنی راحت شدیمنقل قول:
میشه عوامل کار و تاریخ تقریبی پخش را بگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش لااقل یکی از کارایی که با قربانپور ضبط شده را بخونه بالاخره کاچی بعضی هیچی!نقل قول:
کارای قربانپور میخوره به شادمهر
اگه شادمهر کیش کنسرت بزاره، ده میلیون نفر میرن ببیننش، اگه بزارن چی میشه پسر!
آقا منبع موثق دارم تا عید خبری از آهنگ جدید نیست. این آهنگ قربانپور هم شایعه بیشتر نیست
الان داشتم ویدئو سرنوشت را میدیدم.واقعا در عین سادگی پرمفهوم بود. شادمهرم واقعا تو ویدئو خیلی خوب بازی کرده بود و نقش یه پدر دلسوز را به خوبی درآورده بود