(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض ادب و احترام....من تا به امروز چندین بار توسط ادمین های سایت موزیک باران حذف شدم و واقعا دلیلش را نمی دانم....اگر واقعا در یک تایپیک نمی توانید آزادی اندیشه و بیان را تحمل کنید و یک فضای کاملا
مونولوگ وار رو به وجود آوردید؟،پس حداقل اینقدر شعار آزادی آزادی سر ندهید...بنده متاسفم برای اون دوستی که برای دکتر روحانی تایپیک می زند و مطالب جانب دارانه برایش شیر می کند،اما طاقت یک خط نوشته در
قالب نقد از ایشان را ندارد....البته همین جاهاست که انسان واقعا می تواند فضایی که در آن تنفس می کند را کاملا درک کند...به هر حال آقای امیر و آقای الیاس:در دنیایی که با فشار دادن چند شاسی می توان انقلاب
کرد،خفه کردن اندیشه در نطفه دیگر محلی برای اعراب ندارد..من فکر کنم حدودا چهار پنج سالی هست که با موزیک باران آشنا شدم و همیشه سعی کردم به دور از حاشیه مطالب خودم رو در خدمت خطوط تفکرم ارائه
کنم...اما این نوع برخود گاز انبری رو واقعا درک نمی کنم؟؟؟آخه با این اقدام می خواهید کدام قله را فتح کنید؟ نام قله ی مد نظر رو بگویید،شاید در توانم باشد و بتوانم در فتح آن بهتان کمک کنم...من باز هم اکانت
جدید زدم و از دوباره شروع می کنم،فقط به این امید که تا دقایق دیگر از دوباره پاک نشوم....
(sm54)
برادر شما اکانت اصلیتو یوزرشو بده من شاید بتونم کاری کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad reza sa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسو شعری بیش نبود (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من حرفمو پس میگیرم من هیچ غلطی نمیکنم مرشد خیلی اعصابش خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad reza sa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو راس میگه دیگه الان چیه این علم الهدی ریده تو شهر مشهد شهر شده غم خونه
یه تئاتر نوید محمد زاده میخواستیم بریم تو تک سالن کوچیک تئاتر پارک ملت مشهد نذاشت
ننگ بر این علم الهدی و خاندانش رسما داره بر ما مشهدی ها حکومت میکنه
امیر فقط در این حد بهت بگم هر منطقه از مشهد بری یه زمین چند هکتاری میبینی که دورش دیوار کشیدن بعد سرتا سر دیوار نوشته این ملک متعلق به آستان قدس میباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نصف شبا که از خونه بزنی بیرون مردمی رو میبینی که یه کیسه رو دوششونه سرشونم تو اشغالی ها تا پلاستیک و ... جمع کنن برن کیلویی سه چهار تومن بفروشن
یه همچین شهر تخمی داریم ما
دم حرم به جان جفتیمون دخترایی هستن با پوشیه و نقاب و ... میرن داخل مغازه ها بعد پوشیه رو میکشن بالا میگن اقا مثلا ساعتی انقدر میگیرم میام باهات میخوابم یعنی دقیقا تو بازار رضا و دم حرم از این دخترا زیادن پوشیه و چادر و نقاب میزنن که کسی نشناسدشون ابروشون بره خیلی ها هم که تن به خوابیدن با عرب ها رو میدن
بنای مباحثه رو ندارم.....اما بزرگوار بنده کی از آقای رئیسی حمایت کردم...آپلود کردن کلیپی که در آن کاندید ریاست جمهوری اموال خودش را رونمایی می کند،اسمش تبلیغ شد؟؟؟؟چرا اینقدر راحت بنای تهمت را بر حقیر روا
میدارید...گرچه چهارچوب استدلالتان کاملا فشل و ناقص است،اما همانطور که گفتم بنای مباحثه آن هم در ظرف مصداق را حداقل با شما ندارم...
علم الهدی : با برگزاری کنسرت در تمام کشور مخالفم(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما به من بگو برنامه اين آقا در مورد ناموس مردم چيه ؟نقل قول:
بگو برنامش در مورد گشت ارشاد و بگير ببند چيه ؟
بگو من ميتونم دست زن و بچمو بگيرم راحت برم بیرون ؟ حتی اینم در نظر این آقا جرمه
برنامه هاي اين آقا رو در مورد گشت ارشاد ، ناموس مردم ، اينترنت و ... بگو
بگو که اينا ميخوان تلگرام رو فيلتر کننن اينستا رو فيلتر کنن جلو کنسرت و موسيقي رو بگيرن بدجور
بگو که همه چي رو تحت نظر بگيرن تا بشیم مثه کره شمالی !!
بگو فضاي امنيتي که اين آقا ميخواد تو فضاي مجازي را بندازه چيه ؟ بگو که میخواد سرک بکشه تو همه چی ...
بگو اين آقا ميخواد ما رو ببره به دهه 60 که کميته ميريخت خونه مردم بگير ببند راه مينداخت زن و بچه مردم آرامش نداشتن حتی تو خونه خودشون !
اين آقا برنامه داره بدجور هم برنامه داره ولي بروز نميده و ميخواد شيک باشه ...
اين آقا ميخواد زن رو بفرسته تو آشپزخونه و محدوديت وسيع ايجاد کنه ... تحجر از سر و روش میباره
صد رحمت به احمدي نژاد
تفکر اين آقا شيکه رو ميشناسم و بازم میگم خطریست بسیار بزرگتر از مموتی
البته اگه رییسی بیاد باعث رونق اقتصادی میشه اونم فقط واسه عمله و بنا و مصالح فروش آخه برنامه داره دیوار بکشه بین رن و مرد (sm2)
(sm209)منم چن سال پیش داشتم از اون طرف میومدم جلوی هتل مدینه بود این ور خیابون یه زنه با بچه کوچیکش بود پیشنهاد داد گفت فقط بخاطر این بچه میخوام خرجمو در بیارم فکرشو بکن چن ده متری حرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده من بدونم این یارو یه درصد از روحانی بهتره بش رای میدم ولی خب وقتی طرف داماد یکی مث اون عنه وقتی میگه مشکل مردم ما مگه کنسرته وقتی هیچ برنامه برای اقتصاد نداره تک تک حرفایی که اینو قالیباف زدن مسئولین اون سازمان گفتن اغا نمیشه اینا دارن فله ای حرف میزنن اصلا تحقیق نکردن همینجوری یا علی گفتن اومدن به اسم عسلام مردمو خر کنن بخوصوص این قشر روستایی و فقیرو حزب اللهی
گرگه در لباس میش فقط میخواد مردم رو گول بزنه تا حکومت بسته و افراطیشو از مشهد به کل ایران گسترش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حربه ی حمایت از مستضعف و محروم اومده ملت رو گول بزنه !
خدایی من و تو تو جهندم این علم الهدی زندگی میکنیم باس بریم تهران مرشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خبرنگار گاردین اومده بوده مشهد واسه تحقیق و نوشتن یه مقاله تو مقالش نوشته بود که از یه تاکسی خطی مشهد خیلی چیزا شنیده تو مقالش نوشته بوده عرب ها واسه سه چیز میان مشهد.... زیارت ..غذا و سک.س
تو مقالش نوشته بود تازه بعضی هاشون دخترای مشهدی رو اجاره میکنن مثلا یه هفته اجارشون میکنن بعد دختره باید تو این یه هفته با طرف مسافرت بره تو هتل باهاش باشه هرشب و هر روز اون یه هفته باید با عربه باشه هر وقتم عربه خواست باید خودشو در اختیار عربه قرار بده کلا باید یه هفته با عربه زندگی کنه
(sm331)(sm331)
میشه گفت بی سر و صداترین و الکی ترین کار محسن چاوشی همین فندک تب دار است
همه چی ضعیف
ماقبل مقوا ...
بغضای پنهونم
چشمای گریونم
حال خوب و بدمو
به چشات مدیونم....
خیلی دل تنگ توام
نمی خوای برگردی....!؟
(sm50)
کیوسخولی مگه نظر سنجی ریاست جمهوری میذاری (sm120)
جرمه
هر گونه میتینگ یا دورهمی در مورد مساعل حساس ممکلت چه در فضای آزاد چه فضای مجازی چه در فضای بسته غیرقانونی ست و حکم سنگینی داره
من آش دولکی را میشناسم
که با زیدش قهر نمود
و ددمنشانه
به درون چاه خلا "ریخت" ...
������ سید مهدی موسوی
از کتاب شاشیدن در حمام
#مینیمالهایی_برای_زندگی
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش اینه نمی نوشتی ..نقل قول:
حرام زاده های عراقی .. بر پدر اونام لعنت
سگ به روحا
بعدشم انقد نزنین تو سر کله هم . رئیس نمیاد
روحانی میشه
پیرمردِ نَمیر ... (sm81)
آه ای قدبلند!گریه چرا؟
تو که خود اشکدان من هستی
تو که ای اخرین کمرباریک!
آه ای قد کشیده روبه درون
پلکان های از خودت بیرون
اگر از ارتفاع میترسی
ازچه رو نردبان من هستی
اختصاصی ..
هنو گوش ندادم ..
گوش ندی بهترِ
واسه سلامت شنواییت میگم ...
[QUOTE=ehsan1361;717318]شما به من بگو برنامه اين آقا در مورد ناموس مردم چيه ؟
بگو برنامش در مورد گشت ارشاد و بگير ببند چيه ؟
بگو من ميتونم دست زن و بچمو بگيرم راحت برم بیرون ؟ حتی اینم در نظر این آقا جرمه
برنامه هاي اين آقا رو در مورد گشت ارشاد ، ناموس مردم ، اينترنت و ... بگو
بگو که اينا ميخوان تلگرام رو فيلتر کننن اينستا رو فيلتر کنن جلو کنسرت و موسيقي رو بگيرن بدجور
بگو که همه چي رو تحت نظر بگيرن تا بشیم مثه کره شمالی !!
بگو فضاي امنيتي که اين آقا ميخواد تو فضاي مجازي را بندازه چيه ؟ بگو که میخواد سرک بکشه تو همه چی ...
بگو اين آقا ميخواد ما رو ببره به دهه 60 که کميته ميريخت خونه مردم بگير ببند راه مينداخت زن و بچه مردم آرامش نداشتن حتی تو خونه خودشون !
اين آقا برنامه داره بدجور هم برنامه داره ولي بروز نميده و ميخواد شيک باشه ...
اين آقا ميخواد زن رو بفرسته تو آشپزخونه و محدوديت وسيع ايجاد کنه ... تحجر از سر و روش میباره
صد رحمت به احمدي نژاد
تفکر اين آقا شيکه رو ميشناسم و بازم میگم خطریست بسیار بزرگتر از مموتی[/
در اینکه سستم سیاسی کشور در تولید نیروی انسانی دچار ضعف فراوان هست که در آن به هیچ وجه شکی نیست،چون اگر ما نیروی انسانی بالفعلی
داشتیم،حداقل پس از چهل سال این منوی کاندیدهای ریاست جمهوریمان نبود...اما این موضوع و موضوعاتی که شما به آن اشاره کردید دلیلی نمی شود
برای اینکه ما دولت کنونی را نقد نکنیم،بیاییم بگوییم چون افراد حاضر در عرصه ی انتخابات اون مقیاس مد نظر رو ندارند،حداقل از نظر من یا ما،پس ما به
وضعیت کنونی بسنده کنیم و بار دپگر به دیپلماسی ذلت در لوای سیاست داخلی مشت کرده به سمت دهان ملت اقبال نشان دهیم....
(sm120)
سیستم سیاسی ؟ کدوم سیستم سیاسی ؟ کدوم نیروی انسانی ؟ برای شما یکی مثه جلیلی میشه نیروی انسانی ! یا بقایی میشه نیروی انسانی برای شمانقل قول:
دید امثال شما اینه که نیروی سیاسی باید در خطوط فکری ما حرکت کنه ! نیروی انسانی از نظر شما باید هر روز صبح که از خواب بلند شد بزنه یه جایی رو نابود کنه ! بزنه خزانه رو خالی رو کنه ! رشد اقتصادی رو منفی کنه ! بره تو بیابون مسکن مهر بسازه پول مملکتو به باد بده ! بره ونزوئلا کارخونه بسازه و به آفریقایی پول دستی بده ؟! بیاد سرک بکشه تو زندگی مردم به اسم اسلام ! بیاد ناموس جلوی ناموس مردمو بگیره سوار ون کنه !
از نظر شماها این میشه نیروی انسانی سیاسی !!!!!! درسته ؟؟؟
نقد ؟ خوب منم نقد میکنم و معتقدم این آرمارها درست نیست ولی میبینم اگه جریان آقا شیکه حاکم بشه چه بلاهایی سر این مملکت میاد و دچار خفقان میشم پس نمیخوام تحجر 4 سال بر ما حکومت کنه پس بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب میکنم
دیپلماسی ذلت ؟ این حرفا تاریخ مصرفش گذشته
الله اکبر الله اکبر الله اکبر
اوه شات آپ آی فِی گِرد (sm2)(sm2) عالیه این مهران غفوریان (sm2)
تبلیغشو دیدم شبکه نسیم یاد سریال ارث بابام افتادم (sm2)
آخه بزرگوار چرا راه رو گم می کنی؟ چرا برای بیان اندیشه و نقد اندیشه ی من اینقدر تهمت میزنی و هتاکی می کنی؟ کی گفته منظور من از نیروی انسانی سعید
جلیلی و بقایی و...هستند؟ نیروی انسانی یعنی من و شمای نوعی که حالت بالقوه مان به بالفعل تبدیل نشده است....سیستم سیاسی هم منظور همان
بروکراسی هست که مثلا در سوئیس باعث پیشرفت همه جانبه ی یک کشور می شود و در کشور ما عامل فساد...اینقدر پراکنده و جزئی می نویسید که یارای
پاسخ دادن به مطالبتان را ندارم...یعنی لذت نمی برم از اینکه بخواهم به تهمت هایتان پاسخ دهم...واقعا برای حقیر جای سئوال دارد که شما واقعا از فضای کنونی
کشور راضی هستید؟ که اگر اینطور باشد که دیگر می توان گفت خود کرده را تدبیر نیست....چرا نمی خواهید بپذیرید که مهم ترین رقیب دولت دکتر روحانی در
انتخابات پیش رو، نا امیدی مردم است...مردم نا امید هستند از این دولت...دلیل این نا امیدی هم این است،که این دولت تمام فعالیت هایش را متمرکز بر عرصه ی
سیاست خارجی کشور کرد و تمام عرصه ی سیاست خارجی اش را هم معطوف به برنامه جامع اقدام مشترک کرد و در نهایت برجام با شکست مواجه شد...نگاه
کلی من به انتخابات امسال در این جمله خلاصه می شود:که دعوا،دعوای قدرت است و نه مردم...دولت کنونی که پس از گذشت 4 سال به جای اینکه بیاید از
کارنامه اش دفاع کند،می آید باز هم بانگ احمدی نژاد را در بوق کرنا می کند،افراد دیگر حاضر هم که فاقد یک برنامه ی مدون برای اداره ی کشور علی الخصوص من
باب اقتصاد می باشند...انشاالله که مردم نه اصلخ ترین شخص،بلکه اصلح ترین راه و گفتمان را بتوانند انتخاب کنند و خود بتوانند پیشرفت کشور را رقم بزنند تا ما
بتوانیم در 1404 به قدرتمند ترین کشور در خاورمیانه تبدیل شویم...