فیلم هندی گلزار .. (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم هندی گلزار .. (sm3)
سیانور هم معمولی ..
«پسر جهنمی» بدون «گییرمو دل تورو» بازسازی میشود (sm74)
(sm27) عاشقانه قسمت 7 ..
زنی که عکسهای او به عنوان "شبیهِ مونثِ ترامپ" دست به دست می شود(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی خیلی شبیه ملودیه پسرمه.شعر هم کاملا معمولی ولی در کل بدک نبود چاوشی است دیگر هر چی غمگین میخونه باروح و روان آدم بازی میکنه.(sm50)
تا ۱۴۰۰ با روحانی
تا آخر عمر با کریستی مک ... (sm50)
توی نظرسنجی ایسپا که معتبرترین نظرسنجیه تقریبا، خیلی به شکل عجیبی درصد رای رئیسی بالا رفته. الان رئیسی و قالیباف جمعا رایشون بالای 50 درصد شده صحبت از کنار کشیدن قالیباف به نفع رئیسی هم که جدیه. داره نگران کننده میشه
#تلنگر
روزی لئو تولستوی به عشق بازی با معشوقه اش مشغول بود که در خلال تلمبیشن , معشوقه اش با ماکسی موم ناز و عشوه به وی گفت :
جنگ و صلح کی بودی تو ؟؟؟ ^________^
فاچ می هارد دیجه ... گریه میتنما
نقل متواتر است که از همان لحظه به بعد لئو تولستوی سک.. زده شد و دیگر هرگز با کسی هم خوابی نکرد
او بعدها من باب لوند بازی های لوس معشوقه اش رمانی با نام " عن کاری های اینا " نوشت که پس از گذشت ها سالیان بسیار به " آناکارنینا" تغییر نام یافت (sm25)
الله کرم با دخترا شرطی میزده (sm2) کیک ساندیس (sm2)
گويا شما اهل ورزش بوديد مثل پينگ پنگ و حتي شنيدم گفته بوديد که حاضر نبوديد با دخترها مسابقه دهيد چون آنها ضعيف بودند نه از جنبه فقهي و اين مسايل؟
پينگ پنگ يکي از علايق من بود به اکثر افراد آوانس مي دادم تا چند ساندويچ از انها براي ناهارم ببرم. بازي دختر خانم ها ضعيف بود ( چرت میگه (sm2) ) اگر چه مي توانستم از انها راحت تر ببرم اما ترجيح مي دادم از بچه هايي که پول بيشتري دارند ببرم. در ورزش هاي ديگر هم مثل فوتبال و واليبال امکان بازي براي دخترها وجود نداشت
من در زمینه پینگ پنگ با دخترا خاطره تلخی دارم (sm120)کی گفته ضعیف بازی میکنن (sm120)
در انفوان جوانی و با کوله باری از ادعا با یکی از دخترای فامیل بازی کردم باختم (sm2)اونم با چوب استیگا 3 ستاره و رویه باترفلای بدجور باختم هیچوقت یادم نمیره (sm2)
پای درس استاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد موصان آقه سلیمک (sm2)
اسی چه میکنه گلدن. دورانت تو اوج باشه واقعا هیولاست.
منتظریم هاردن و لئونارد تیکه پاره کنن همو جنازشون برسه فینال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دورانت رو گرفتیم فقط به خاطر جیمز ! پارسال ایگودالا بدجور وا داد بازی آخر فینال .. تنها کسی که میتونه جیمز رو دفاع کنه دورانت است و بس
حالا با دبل تیم یا یک به یک ! البته جیمز یک به یک رو راحت بر میداره دفاع کردنش خیلی سخته
حالا در مورد شیوه حمله جیمز و روش دفاع کردنش بحث بسیار است که در این مقال نمی گنجند (sm120)
من خیلی دوست دارم برم مدرک مربیگری بگیرم و فقط به پیشنهاد مربیگری در حوزه بانوان پاسخ مثبت دهم (sm2)
(sm59)دولت فدرال
تمام مؤسسات پولي كه الان در كشور مسئله دار شده اند ريشه شان خراسان است
چند شب پیش سریال دیوار به دیوار شبکه ۳، برقص آ رو تقریبا کامل پخش کرد(sm120)
فکر کنم یکشنبه شب بود(sm120)
رای ما روحانی
(sm50)
میدونم به عشق من تتو کرده (sm19) صور فلکیه چیه نمیدونم فقط میدونم واس منه(sm120)
ولی خوب شد رفتی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یزدانی خندوونه ..
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو نود دیدین ستار پخش کردن ؟
(sm209)
خدا بخیر کنه از فردا تجمع تاکسیرانا مشدی
(sm59)
(sm36) چرا ما این جواهر رو از دست دادیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصرار برای بازگشت
ولی دنی باید بره دنی باید بره (sm2)
آلبوم عيوضي (sm25)
نميدونم چرا آهنگ هاي عيوضي جفت و جور نيست !
اين جنس صدا اين صداي تنور اين فراز فرود نميدونم چرا جفت و جور نميشه با ملودی
ملودي افکاري شعر روزبه ولي بازم اثري نداره
یه رنگین کمون خوند و دیگر هیچ (sm25)
# چه چیزا شنیدم ...
از اینا
10 سال تو خونش نشسته یهو پاشه بیاد بازارو در دست بگیره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرفتی منظورمو متوجه نشدی ( همون نَوَفَهمَه خودمون (sm120) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من ، میگم عیوضی جنس صدای تنور خیلی خوبی داره ولی روی ملودی جفت و جور نمیشه !! حالا چه آلبوم های قدیمی چه این آلبوم !
من به بازار چیکار دارم (sm70)کدوم خواننده قدیمی رو بورسه و به قول تو بازار دستشه ؟!
# یکی از زیرت در نره یه وقت ... ( میخواستم بگم نرینی روم نشد (sm2))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد اصفهانینقل قول:
مصاحبه آخرشو نخوندی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]