از بس دوس داشتنیه هر کار دیوثانه که انجام میده رو خوشت میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بس دوس داشتنیه هر کار دیوثانه که انجام میده رو خوشت میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اکبر لاشی حرف از سینه نزن دلم سینه تر و تازه خواست
من به اواخر 3 ماه میرسم مثلا 15 روز آخر سرعتم عجیب بالا میره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون woman رو پیشنهاد می کنم در خلوت هم نبینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع نشده لخت کردن دارن نظر میدن (sm120)
اکبر SHUTTER ICELAND دیدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واستا گوگل سرچ کنم الان میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زیاد ولی دنبال می کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من هر وقت زنگ میزنم شرکت 7-8-10 روز سرعت نتم میره بالا بعد باز معمولی میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دانشگاه گذاشته بودن منم در خواب و بیداری بودم یه چیزایی دیدم (sm120)نقل قول:
باید دوباره ببینم (sm120) چطو ؟ (sm120)
هر روز یه زنگ بزن خو(sm120)نقل قول: