یه مدت که تو کردستان بود هم مشکل داشته مثل اینکه...بابام یه دوران اون طرفا بود... همون موقع که معاون اول شد بابام خیلی تعجب کرده بود.(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مدت که تو کردستان بود هم مشکل داشته مثل اینکه...بابام یه دوران اون طرفا بود... همون موقع که معاون اول شد بابام خیلی تعجب کرده بود.(sm120)
کلا محبوب نبود مردم اینجا کشیدنش بالا تا وصل شد همه چیو یادش رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میرن سوریه شهید میشن بر میگردن ؟ (sm74)
برای پول میرن یا هفت پشتشون و تامین میکنن یا شهید میشن که خونوادشون تامینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور پدر پول (sm81) یعنی جون ادم انقدر بی ارزشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ِ رستاك قشنگه (sm50)
حتما هست که میرننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریسک میکنن دیگه یا میگیره و یه عمر خوشبختی یا نمیگیره
بیخود میکنن میرن سوریهنقل قول:
بشین پیش زن و بچشون
در ضمن اگر شهید معنیش کشته شدن در راه مملکت باشه که نیست ، این یارو شهید محسوب نمیشه
و اگه کشته شدن در راه اسلام باشه که هست ، مسیحیایی که تو ایران رفتن جبهه شهید محسوب نمیشن
يك لحظه قبل از اينكه چك كن
خالي نباشه پاكت سيگارم
جوري برو كه حس نكنم رفتي
حالا برو كه حال ِ خوشي دارم
---------------------------------------
(sm74)
پس با اين حساب يكي مثه چمران هم يه احمق بوده (sm50)
میرن سوزیه که شما بتونید شبا در نهایت امنیت بشینی پای نت مطلب بزاری...نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا از ایران میرن با داعش بجنگن ......... (sm81) یه سریا شاید با نیت پول و ثروت باشه یه سریا هم قصدشون الهیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اگه نرن سوریه اونا حمله میکنن >؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
بي من نپوش ژاكت ِ آبي تو
با اون لباس ساده و مغروري
زيبا نباش اين همه بي انصاف
كمتر بخند وقتي ازم دوري
(sm50)
موزیک ویدیو خواب (sm172)
ببین و نترس
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همس
(sm50)
بحث حمله به ایران که در بدترین شرایط هم کاملا یک گزینه ی غیر عقلانیست،اونها اگر توان حمله ی نظامی به کشورِ من و شما رو داشتند،قطعا در واقعه ی 88 این کار رو می کردند.نقل قول:
جمهوری اسلامی ایدئولوژیش ایجاب میکنه که از کشوری مانند سوریه حمایت کنه حالا چه نظامی و اقتصادی و....
اینجا جاش نیست و گرنه مصداقی تر می نوشتم....
بله ایدئولوژیش ایجاب میکنه که از کشوری مانند سوریه حمایت کنه حالا چه نظامی و اقتصادی و....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از توضیحات
(sm2)
ﻣﻬﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻦ
ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺯﺑﺎﻟﻪ ﯼ ﺭﻭﺯ ﯾﮑﺸﻨﺒﻪ ﺍﺳﺖ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺑﻪ ﺷﻴﻮﻩ ﺧﻮﺩﺕ
ﺑﺎ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺧﻮﺩﺕ
ﺑﺎ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ ﻭ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻗﻠﺒﯽ ﺧﻮﺩﺕ
ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻟﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ
ﻣﻮﺿﻮﻋﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻫﺴﺘﯽ
ﻫﺮ ﺟﻮﺭ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ
ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻔﺘﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ
دوستان اوهامی خطه گیلان، رفقای خوبم:
متاسفیم به اطلاع شما عزیزان برسانیم که علیرغم ماه ها تلاش و برنامه ریزی (و در این هفته های اخیر، پیگیری های فراوان..) مجوز اجرای گروه در شهر رشت به موقع صادر نشد و تاریخ ها و سالن کنسرت در نظر گرفته شده از دست رفتند.
(sm2) رشتي ها ...
این جماعت ذکربهدستانند؛ رسم نامآوری چه میدانند؟
مگر این شیر ِ پیر ِ در زنجیر بدراند فرشتگانت را
یاوه بافان وبافهکاوانند، هم کَلیمان و هم کُلیمانت
به کجای زمان حواله دهم ترهات پیمبرانت را؟
(sm50)
کی میخواست کنسرت بذاره نوید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بوده 27 و 28 ام دي كنسرت بذارهنقل قول:
چند وقته كلا دارن گيرن ميدن به اجراهاي زنده (sm172)
كنسرت ِ همايون شجريان هم رو لغو كردن توو تهران (sm120)
تو شهر ما خدا رو شکر لغو نمیشه و از این خبرا نیس 11 بهمن علیرضا قربانی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه رشت نيستي ؟ (sm120)نقل قول:
عليرضا قرباني (sm127)حتما برو. خيلي خوبه اجراي زنده ش
البته اگه با گروه ِ اصليش بياد
شهادت در راه حق اتفاق میفته نه مملکت و دین و باور(sm120)
از اولم رشت نبودم دوست عزیز. (sm98)نقل قول:
اره میخواهم بروم (sm19)
► بارسلونا ( 3 - 3 -4): تراستگن - آلبا - پیکه - ماسکرانو - آلوز - بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا - نیمار - مسی و لوئیز سوارز
► نیمکت ذخیره ها: ماسیپ - بارترا - آدریانو - رافینیا - پدرو - سرجی روبرتو و ژاوی هرناندز
► اتلتیکو مادرید ( 2 - 4- -4): اوبلاک - خوان فران - میراندا - گودین - سیکوئرا - ماریو سوارز - گابی - کوکه - آردا توران - گریزمان و تورس
خب باور مملکت هم حق ه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حالا چرا شاكي ميشي خواهر (sm59)نقل قول:
كوفتت بشه (sm120)
باور لزوما درست نیست ...مثلا باور به مقدس بودن یه تیکه آهن! که ممکنه جنگ ها و خون ها راه بندازه(sm120)نقل قول:
AMIR TATALOo
اينو واسه تتليتاى واقعيم گذاشتم كه بدونن من پاى حرفم هستم و همين الآنم دارم سگ دو ميزنم !! سگ دو كه ميگم يعنى سگ دوووو !! بيست و چهار ساعت كه حتى شبا خوابِ فوتبال و كابوس ميبينم !! هيچى ازم نمونده !! چون قول دادم به هواداراى واقعيم پس شده يه جنازه رو برسونم به اونجا كه بايد برسونم ، ميرسونم !! اون وقت همه ميفهمن عشقِ واقعى يعنى چى !! فعلاً هم نباشَم بهتره !! نميشه كه يه عمر همه با آهنگام حال كنن و يه عكس توپاک كه اونم همه جا هستو بذارم ، اونوقت هشت هزار تا فحش خوار مادر بياد !! نه ما انقدم ديگه بدبخت نيستم !! احتراااامِ من واجبِ چون سال ها عينِ سگ كار كردم بدون هيچ چشم داشتى و همه مردم ايران هم لااقل با "با تو" و "بذار توحال خودم باشم" زندگى كردن ، حالا بقيَرو ولش كن !! اگه بقيه فحش ميخورن و صداشون در نمياد و جرأتشو ندارن به من ربطى نداره !! من حرفى كه بايد بزنم رو ميزنم و يه تعدادى هم بيشعورن و بايد بعضى وقتا بهشون يادآورى كرد كه ادب و احترام و تحملم حدى داره !! خلاصه كه هروقت رديف شدم ميام !! تتليتيام نگران نباشن !! بقيه هم اصلاً مهم نيستن فعلاً
(sm2)
این مگه 30 به بالا نی؟(sm120)نقل قول:
(sm120) گرچه بنی ادم اعضای یکدیگرند / ولی در افرینش آملیا یه چیزه دیگرننقل قول:
نميدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ميدونم يه تخته ش كمه (sm2)
ولي خدا كنه آخرش بياد پرسپوليس (sm30) نود ويژه ي امير تتلو از ديدني ترين برنامه هاي دنيا ميشه (sm2)
خوبه چسب زده ...چه طو میگن اونا حیا ندارن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من بلد نیستم تو بحث این چیزا برم (sm120)نقل قول: