از کریو بهتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کریو بهتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانه که رضا صادقی بیانیه بده(sm2)نقل قول:
(sm111)
(sm126)
(sm13)
داره نقشه میکشه برا البومانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رفاقت بو شاش میده !
تعداد دانلودهایی که مدیافایر برا کاربرا نشون میده درسته آیا...؟؟(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
امیر قبلا هم همینو ازت پرسیده بودم همینو گفتی ولی من روز به روز مشکوک تر میشم(sm59)
خیالت تخت من خودم چک کردم مدیافایر دقیق!
آمار نمایش تاپیک های سایت چی؟چه جوری محاسبه میشه؟
اون چرته (sm120)
(sm41)
تراشتگن
دنی آلوز ، پیکه ، فرمالن ، جوردی آلبا
راکیتیچ ، بوسکتس ، اینستا
سوارز ، مسی ، نیمار
(sm128)
فقط از ضرغامی و بر و بچش برمیاد بازی غیر رسمی و دوستانه بارسا با تیم لئون مکزیک!!!!! رو به بازی اول چلسی تو لیگ برتر انگلیس ترجیح بده واسه پخش (sm3)
این سه روز هر بازی مزخرفی رُ هم پخش کردن اون وقت تا به چلسی میرسه (sm102)
90
که اینطور!
در راستای شفاف سازی یه دورانی برا عضویت تو باران پول میگرفتن میگفتن واسه خیریه س واقعا برا خیریه بود یا زد به جیب؟! (sm59)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد تبلیغ تلویزیون افتادم!(sm30)
باتشکر از حسن نیت و صراحت کلام شما مدیر مردمی(sm98)
خشکیه خبر اومده(sm120)
ممر جارچی (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با همه تک طرفداریم شرف دار به بچه های این مجمع (sm2)
آریان که دیگه فکر نکنم فعالیتشو ادامه بده بکش بیرون و به راه راست هدایت شو (sm70)
(sm2)هنوز پیام صالحی فعاله
تازه سیامک خواهانیم رفته تو بند بنیامین (sm2)
من هیچوقت نظرم عوض نمیشه
(sm2)
از چیزی که 15 سال بوده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک تک هیچکدوم نمیتونن موفق باشن فقط کار گروه خوب در میومد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اگه علی پهلوان تکی ادامه می ترکونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خبر بدم اینکه دارن مشاوره می کنن برای سال بعد که بترکونن (sm59)
ینی چیکار کنن دقیقن ؟(sm70)نقل قول:
البوم کنسرت دیگهنقل قول:
خدا کنه آلبومشون بالای 8 تومن باشه (sm2)نقل قول:
فنایی (sm30)
(sm70)نقل قول:
(sm2)
گفتی بچه کردستانی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]