لاشیا رفتم شام کوفت کنما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشیا رفتم شام کوفت کنما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقیحی (sm70)نقل قول:
کسی واسه داش نوید لات نشه
(sm142)
بچه های اکتشاف عملیات رو بفرستم سراغش؟ (sm70)نقل قول:
سیگار پشت سیگار
ک-ی-ر توش بسته ی سوم هم باز شد
آمدم نبودی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم
جـــــــــــــــــونم داش میلاد (sm19)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حالم خرابه
حوصله ندارم خسته ام خسته میفهمی
خاطره ها داره سرویسم میکنن
دختر خانومی ازدواج میکنه فردای عروسی مادر شوهرش میگه زهرا جون چطوری ؟
زهرا میگه زهرا جون نه زهرا خانوم مادر شوهر ش عصبانی میشه میگه
اگر تو با یک سوراخ شدی خانوم پس حتماً آبکش خانوم خانوماست
(sm50)نقل قول:
پیرزنه لخت میره جلوی شوهرش و میگه: حاجی، برات لباس عشق پوشیدم!
پیرمرده میگه: دستتون درد نکنه حاجخانم، ولی کاشکی اتوش میکردی!!!
زنه زنگ میزنه ۱۱۰ میگه: الوووو ! کمک ! یه مرده تو خونمون داره به من تجاوز میکنه
میشه برای دستگیریش, آآآآ ّّّه ه ه ه ه ! اُ اُ اُ ه ه ه ! جووووووووون
فردا بیاین !!!
زن : لباس خوابم رو در بیار
مرد : باشه
زن : سو.تیینم رو باز کن
زن : حالا شو.رتم رو در بیار
زن : دیگه نبینم لباس های منو بپوشی ها دفعه آخرت باشه!!
.
.
.
.
.
.
.
.
واقعا که شورشو در اوردین ، فک کردین از این پستای خاک برسریه !!!!
برو از خدا بترس
آقا من فهمیدم GF ارمین ۲afm شبا کجاست!
نامرد میره پیش اندی
که اندی در وصفش میگه :
اخه بگو بدونم روزا کجایی
نگو به کسی نگو شبا کجایی :(((((
نتیجه میگیریم روزا با آرمین
شبا با اندی :)))))
ﺩﺧﺘﺮﻩ پست ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ: ﺍﻣﺮﻭﺯ یه ﺷﻠﻮﺍﺭﮎ ﺧﺮﯾﺪﻡ، ﺣﺎﻻ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺗﻨﮕﻪ ﻩ ﻩ ﻩ ﻩ ﻩ
ﻣﻦ|:
ﯾﮏ ﭘﺴﺮﻩ : ﺍﻟﻬﯽ ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺍﻭﻥ ﭘﺎﻫﺎﺕ ﺑﺸﻢ …
ﻣﻦ|:
ﯾﮏ ﭘﺴﺮ ﺩﯾﮕﻪ : ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺸﻮ ﻋﺮﻭﺳﮑﻢ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ۳ ﺗﺎ ﺳﺎﯾﺰ ﺑﺰﺭﮔﺸﻮ ﻣﯿﺨﺮﻡ…
ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻦ|:
ﯾﮏ ﭘﺴﺮ ﺩﯾﮕﻪ : ﭼﺮﺍ ﺁﺧﻪ ﻣﻠﻮﺳﮑﻢ؟ ﻧﮑﻨﻪ ﮐﻤﯽ ﭼﺎﻕ ﺷﺪﯼ؟
ﻣﻦ|:
ﯾﮏ ﭘﺴﺮ ﺩﯾﮕﻪ: ﺍﯼ ﺟﺎﻧﻢ,,ﺍﻭﻭﻑ ﻧﺸﺪﯼ ﺧﻮﺩﺕ؟
ﻣﻦ|:
ﯾﻨﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻣﻨﻮ ﺁﺭﻭﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ، ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎﺳﺖ!!!
يارو از همسايش ميپرسه:دخترتو ديدم شکمش بزرگ شده بود حامله است؟همسايه ميگه نه چند وقته نفخ کرده,بگوزه خوب ميشه. چند ماه بعد يارو همسايشو ميبينه ميگه: دخترتو ديدم,گوزشم بغلش بود! =))
بچه :مامان امروز تو اتاق انتظار بابا ازم خواست از جام بلند شم و جامو بدم به یه خانوم!
مادر: خیلی کار خوبی کردی پسرم!
بچه: ولی آخه من رو پای بابا نشسته بودم
یارو میره دندونپزشکی ، دکتره ازش می پرسه: شما شبا قبل خواب چیکار میکنی؟
طرف میگه: جیش ، بوس ، لاس ، لیس ، ناز ، گاز ، روش ، توش ، دوش ، لالا !!!!!
دکتره میگه : اون وسطا ،حتما یه جا مسواک بزن
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺗﻨﻤﻪ ﺣﻘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﻧﻤﻪ ...
ﭘﺴﺮﻩ ﻫﻢ ﺯﯾﺮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﻮﻟﻤﻪ ﺣﻘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﻭلمه ...
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﻔﺘﺸﻮﻥ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﻭ ﻻﯾﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﺮﺍﯾﻂ ...!!!
یـه بچه تو اتوبوس شیر مادرشو نمیخوره مادرش میگه: اگه نخوری میدم این آقا بخوره
مادره 2،3 بار تکرار میکنه که یهو آقاهه میگه: خانم تورو خدا تصمیمتو بگیر من باید سه تا ایستگاه قبل پیاده میشدم!!!!!
شعر یک پسر به دوست دخترش:
ای ماچ تو بهترین سر آغازبی ماچ تو دکمه کی کنم بازای ناف تو همدم دهانمبعداز ممه ات زیر زبانمهم قله ی سرو خیز داری
هم دره ی گرم و لیز داریاز قله و ناف رهایی ام دهبا دره ات آشنایی ام دهیکباره دوپای خود هوا کناین سرو مرا به دره جا کن
داماد: آماده ای؟؟
عروس:نه میترسمداماد:نترس تا ده بشمار تموم میشهعروس :1-آه2-وای3-آخ4-آه5-اوف
6-جون7-فشاربده8-حال میده9-درنیار10-میشه تا هزار بشمارم؟؟؟
بچه به داداشش میگه فکر کنم مامان اینا دیشب نون خشک میخوردند . داداشه میگه چطور مگه ؟ بچه میگه اخه مامان میگفت تر خدا یه خورده خیسش کن .
به قزوینیه گفتند تحصیل کردی؟ گفت نه: اما محصل زیاد کردم.
دختری از معلم زیستش میپرسه چرا چشمای گاو خماره. معلم میگه اگه روزی سه وعده پستانهای تو را بمالند ولی نکوننت چشمای تو هم خماره میشه.
قیمت برنج امروز در بازار تغییر کرده . میگن خاطره کشیده پایین محسن رفته روش .
ختنه به زبان های زنده ی دنیا : ایتالیا : دولینو بورینو . هندوستان : دولاهه کوتاهه . ژاپن : دولیمیشی کوتاه میشی . عرب : الدودوله الساطوره . چین : دولچینا قیچینا . انگلیس : دولینگ اسمالینگ . روسیه : دودولف کوتولف
دختره به مامانش میگه , چی میشد منم مثل پسرا وسط پام یه بلبل داشتم ؟ مامانه میگه : تو وسط پاهات یه لونه داری که همه ی
بلبل ها واسش چه چه میزنن
دوش دیدم کفتری روی بام / ماده ای را دید و گفتا بقبقو / ماده اما با هزاران کبر و ناز / در جوابش گفت امشب نقنقو / بعد یک ساعت پشیمان گشت و رفت / پیش نر گفتا که اینک بقبقو ... / نر به گفتا که دیر شد دگر / شما ناز فرمودی و ما هم جغجغو
خانوم با کلاسی توی اتوبوس میگوزه . لره پا میشه میگه ببخشید من بودم . خانوم دست میکنه توی جیبش یه تراول میده به لره
, لره از خوشحالی فریاد میزنه : این خانوم تا تهران هر چی گوزید به حساب من
رفیق ممنون از همکاریت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezarezae [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا واسه اینکه در تاپیک تخته نشه کلماتی رو که جلو خانواده به کار نمیبریم رو با یه کاراکتر مثل . * _ / | پوشش میدیم تا توی موتورهای جستجو گر پیدا نشه...
اگه یه لطفی بکنی زین پس رعایت کنی و پستای پیشین هم اگه موردی داره ویرایش کنی بهتره (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezarezae [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحال بود
نقل قول:
جالب بود
بی تربیتنقل قول:
فدای نوید آقا (sm70)نقل قول:
اِ مگه داشتی شام میخوردی؟ (sm70)نقل قول:
خیلی وقیحی (sm70)
هر چی که مادر عروس بگهنقل قول:
میلاد کلاغ میگه:
کسی واسه داش نوید لات نشه
(sm142)
هر چی که مادر عروس بگه[/quote]
مادر عروس نمیتونه حرف بزنه
دارم روش کار میکنم پروژه ی بلند مدتم نوید عشق
قربونم بری آقـــــــــا صابر (sm70)نقل قول:
بعدشم نشستم یکم ساعت 25 دیدم که مجال کردید اینطور بتازید (sm142)(sm70)
مادرش نیست که... خودشِ (sm127)(sm51)
میلادم (sm19)(sm51)نقل قول:
آهنگ مهرنوش ورژن سكـــ.سي
تو كه كيـــ.رت خيلي عموده
رنگ تخـــمات خيلي كبوده
تو كه اين همه كـــ.س و كـــ.ون
واسه كيـــ.رت هيچي نبوده!!!
ميدونستي كه كيـــ.رت شكل ي نقاشيه كه تو بچگي ميشه كشيد.ميدونستي يا نه؟ميدونستي يانه......
آفرين باريتم بخون