این وسط مستر یزدانی هم آهنگ عنایت فرمودن
نمایش نسخه قابل چاپ
این وسط مستر یزدانی هم آهنگ عنایت فرمودن
یه ژانر گذاشتم تو سایت به اسم "راک استایل" که اینایی که فکر می کنن راک میخوننو بذارم توش (sm2)
البته حقش بود میذاشتم راک در فانتری (sm30)
رییسی قشنگ رفت گوشه رینگ رنگ به رخسارش نموند
#سید محرومان
(sm1)
دانلود آلبوم جدید Steve Vai به اسم 30 Most Slow Blues
(sm74) میلاد یه یارو اهنگ داده اسمش فک کنم علی مولایی بود به اسم شراب بعد اون دختره که کاور اهنگش گذاشته بدنو در یاب یعنی یکی اینجوری زن ادم بشه نیازی نیس بره بهشت همین دنیا حض میبره
آه! ای قد بلند! گریه چرا؟
تو که خود اشکدان من هستی
تو که ای آخرین کمر باریک!
پرترین استکان من هستی
آه! ای قد کشیده رو به درون!
پلکان های از خودت بیرون!
اگر از ارتفاع می ترسی
از چه رو نردبان من هستی؟
تو اگر ناامیدی از همه چیز
و اگر خُرد می شوی در خویش
بخشی از پوچی جهان من و
پوکی استخوان من هستی
حرف ها! حرف های لعنتی ام!
ای گلویم! گلوی خط خطی ام!
مثل گوری که می کنی در خود
تاولی در دهان من هستی
ای دو دستت به طور اجمالی!
جای در دست های من خالی!
ای مرا کشته در میان سالی!
ای که در قصد جان من هستی!
صف به صف دست های جوهری ام
همه در صلحِ با تو کشته شدند
و کماکان تو در تمنّای
خون هم سنگران من هستی
کَفَلی تازیانه خورده شدم
شیهه ی اسب های مرده شدم
زیر سُم های خود فشرده شدم
ای که ارّابه ران من هستی!
باز طوفان گرفته ابرویت
من به طوفان پناه می برم و
بادبان می وَزَد به جانب تو
ای که خود بادبان من هستی!
حسین صفا
کو بده ما هم ببینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیست که بهشت ارزانی اوست(sm70)(sm74)
مرشد پارادکس کامبیزو دانلود کن همی الان اومد در مورد مناظره سومه(sm2)
(sm70)
چس رنگ کن من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحاله این پارادکس مناظره سوم(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]hosseini
موری (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میکنی علی اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار میکنی یا مثه ما بیکاری
کار می کنیم داوش یه 3 سالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طناز طباطبایی چقد خوشگل و دوس داشتنیه (sm127)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنم از بوی تعفن بعضی از آخوند های فاسد در عذاب است...
یک شکم گرسنه،یک جیب خالی و یک قلب شکسته، می توانند بهترین درس زندگی را به آدم بدهند...
طناز (sm19)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید آریا آرام نژاد (خرمشهر ) توی کانل تلگرامش هست میشه لینک بدین؟؟
(sm2)اوففف ویدیو جدید کتی پری
(sm2)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیکه در ویدیو شکی را
سینجول، شبکه تهران رامبد درمورد محسن و خاطراتش حرف زده . من نتونستم پیدا کنم
اینم یه تیکشه
هزار سال برآید، همان "نخستینی" (sm50)
این یارو خیلی بی ناموسه
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با «رجانیوز»:
به فوکم ..
سایپا قوی سایپا تیر شکن (sm120)
مسعود صادقلو دیگه کدوم خریه ملت دارن گوش میدن (sm98)
(sm2)
تيلفيزيون عبدلی علسگر (sm2) ديشب نميتونستم بخوابم (sm2)
تبليغ فيلم آشوب (sm2) چيه اين (sm2) کوروش تهامي ميخونه شعبوني مياد گردن (sm120) نميدونم چي اي صنم قهر نکن چشمک گوگوشي مياد چشمک ميزنه (sm120) دختره ميگه من شيفته صلابت و اعتماد به نفست شدم پر ستاره ترين فيلم سينماي ايران (sm2)
ميزني اون شبکه حامد همايون ساوز بزن براي من رقص کنم به ساوز تو نميدونم چی چی ناوز کن براي من (sm2)
(sm2)
شبکه تلویزیونی مصر با نمایش عکسی عجیب از کریستیانو رونالدو به استقبال ماه رمضان رفته است!
(sm81)