فوق العاده ضعیف تشریف داره ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فوق العاده ضعیف تشریف داره ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اون عکس پیام محسنم بزن تو پستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخره لایکارو رسوندم به صدتا ... (sm2)
(sm19) موزن اهنگ حمایتیشم با همه فرق میکنه سرتاپا خاصه این بشر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رکورد زدیم ... (sm81)
کاش اهنگو زدوتر میداد ستاد پخش میکرد تو استادیوم حالا بعد انتخابات میشه نقل مجالس شادی تو خیابونا (sm59)
هنرمند ارزشی همینه دیگه
الان حضرت استاد رضا یزدانی رو ببین ، اصلا شان و شخصیت خودش رو با این حمایتا پایین نمیاره (sm59)
بله بله ایشون اجرای لایو داشتن در برنامه وزین خندوانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نظرم کار اشتباهیه فوقش یه پست حمایتی میزاشت دیگه آهنگ دادن برا حکومت آخه...(sm25)
استاد الان تو کانادا تشریف داره ... (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفِ این کار که به انتصابات ربطش داده ...
لینکین پارک انگار دورهمی مست بودن گفتم خب چیکار کنم ، بعد ندا از آسمان آمده که آلبوم ضبط کنید ، بعد اینا هم ترکوندن دور هم ...
دیوس زودتر میدادی تو خیابونا همه گیر میشد .. (sm59)
فووکی نظرت راجع به این ترک شیه !?؟!
سوال : از میان کارهای بزرگی که کردی کدام یک را دوست داری !?؟!
پاسخ : کار بعدی را .. !!!!
(sm50)
چرا نسخه ویو نی دیوسو بیبین .. (sm172)
وسطش چه هیسی میکشه .. ;l
کِی بفریبد شها دولت فانی مرا
شاهنشاها (sm81) اصن هر شی موزن بِگَه هِمانَه حرف نِباشَه آقااااااااا
به به دف رو باش (sm120)
حالا همه دفا بالا حالااااااااااا صبر کن آقا صبر کن حالی کی دست بزنه بشکن بزنه (sm2)تازه دونلی چی (sm120)
ریتم خوبی داره و فضای کار هم کاملاً خوبه به نظرم
دف عالیه به نظرم زیاد شلوغ نیست
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخی از این مردان دچار شکستگی فک، گاز گرفتگی، سیلی و جراحت هایی شده اند که باید جراحی شوند (sm2)
(sm2)
کیان پورتراب چقد خوبه دو تا سینگل داده هر دو فوق العاده (sm50)
صبح زود برید رای بدبد، ممنون
(sm74) خیلی قشنگه اهنگش
(sm74)
میخوام الان logan رو ببینم .. (sm74)
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این(sm81)
خب فک کنم الان صوبتای رامبد جوونو پیدا کنم ..
تو رو داریم غم نداریم (sm10)
شعر نسبتا سختی داره ولی هم ملودی خوبی روش گذاشته هم کلماتو خیلی خوب ادا می کنه
(sm81)دادن جان کار ما
#سال88
(sm3)
ای گل در باغ ما پس تو کجایی؟ کجا؟
#میرحسین (sm50)
تتلو خره به استاد شجریان شیکا داره توهین کرده ..
انقدر بهش فحش دادم خسته شدم (sm2)
قبلیش کاور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عچقم بوخولمت نظرت رو این ترک شی بود !?؟!