خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس من کی دیدی تو رو با این عنوان صدا بزنم آخه ..
شبکه تهرانه مثلا ریدم به سایت و سیستم فوکیتون بابا یه ویدئو نمیتنن آپلود کنن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این سریال 100 کاش یکم لختیشو بیشتر میکردن 17 میبود خیلی خوب میشد
(sm81)فردا 12 میمون
جونم مولانا ، جونم چاوشی ،
رای من روحانی
...(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خواننده چند ماه پیش با شکیرا یک آهنگ خونده بود ...
ممر این چیه ، چرا از ادبیات محاوره ای استفاده میکنی ... (sm120)
ببخشید کانال رسمی وزارت کشوره آخه (sm2)
سطح کار رو نیار پایین ... (sm2)
تو که رضا یزدانیو میزنی استاد دیگه حرف از کلاس کار نزن (sm2)
آهنگ جدید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زدم (sm59)
صد بار گفتم تو حوزه ی مدیریتی من دخالت نکن ... (sm2)
اقا کسی لینک سریع و تند 2017 رو داره بده؟
یعنی انتی ویروس نمیذاره بیاد بالا دلیلش چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت دلیرا برام باز نمیشهنقل قول:
یعنی انتی ویروس نمیذاره بیاد بالا دلیلش چیه؟
بذار یه کم دیگه کیفیت وب میاد این چیه میخوای ببینی
1080 o,f kdsj dukd
"
1080 خوب نیست یعنی؟
hdrip
به درد نمیخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که یه کم دیگه منظورت کیه 3 ماه دیگه !?؟!
دوما کیفیت hdrip خیلی هم خوبه البته اگه هاردساب نداشته باشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن ..
الان hdrip اینم اومد بدون هارد ساب ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم ..
البته هارد ساب قبلا گفتم راحت میشه بهترش کرد ..
چه کاریه
یه بار میخوای فیلمو ببینی با بهترین کیفیت ببین
می پذیرم قبول دارم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم نمودی حتما nod32 داری که بلوک کرده سایتو ..
چه ورژنی داری !?؟!
موزن پلی ..
ممر حالا که اینجو گفتی صبر میکنم Logan رو بلوری 7 8 10 گیگی بگیرم ببینم .. :l
البته 20 دقیقه شو دیدم .. (sm81)
دوستان عاجزانه ازتون خواهش دارم فردا شرکت کنید و به دکتر روحانی رای دهید برای زندگی بهتر برای خودمان
نزاریم به دست اینها بیوفتد کشور (sm10)
من رئیسی رای میدم .. (sm98)
سینجول زر نزن رامبدو پیدا کن
اهنگ موزن تازه الان داره رسوخ میکنه نمیدونم توجیه علمی داره یا نه شبا صدای اهنگا با وضوح بیشتری به گوش ادم میرسه
(sm50)بخت جوان یار ما
#خاله اگوستی
هر طرفی صف زده مردم و دیو و دده
#ارایش سیاسی
(sm2)عجب کاری کردیمنقل قول:
(sm59)