ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
life of pi رو دوز دارم (sm120)
melisa p چیه ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
life of pi رو دوز دارم (sm120)
melisa p چیه ؟ (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دارم arrow میبینمنقل قول:
اکبر رید تو حالم گفت هلنا کشته میشه
دارم سعی میکنم توی فیلم چن تا جذابیت پیدا کنم بلکه بشه بقیشو دید
ها یه سری از کاراش خیلی خوبه (sm120)نقل قول:
به قول محسن یه غمی تو کاراشه با اینکه شنگول منگولی می خونه (sm120)
حالا که اینجور شد هر روز یکی از شخصیتا که می میره رو می گم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر از تو بعید بود این فیلمُ ندیده باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف عمرت بر فنا(sm120)
چارلی چاپلین(sm120)نقل قول:
نقل قول:
حقیقتا بمیر
تا قبل اینکه بگی یکسره 1 قسمت رو نگاه میکردم
الان هر 5 دقیقه خسته میشم استپ میکنم بعدش میگم حالا ببین شاید خوب بود بعدش میام یه پست میدم
(sm120)باید همون موقع عسیط میپاچیدم روت
سرچ کردم یه دختر زمخت اومد (sm120) چه نمره درخشانی ام داره (sm120)نقل قول:
چی هس ؟ (sm120)
پر از مفهومه(sm59)(sm128)(sm120)نقل قول:
نمی میره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]