من هر سه وعده غذایی هم مسواک میزنم اما جنس دندانام خیلی خرابه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من هر سه وعده غذایی هم مسواک میزنم اما جنس دندانام خیلی خرابه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوووووووووووووووووووووووو وم بدون من خیلی خلوت کردین...!(sm50)
اخیرأ طی اعلامیه ای که بدستم رسید معلوم شد هادی موتاده...(sm30)
میثم از این دنیای به این بزرگی همینا رو داریم...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غذاهایمان همش الکی نه شیر و کره ای پنیری چیزی درست حسابی مونده تغذیه مون همش کشکه خوب معلومه که دندنون نمیمونه واسه آدم...(sm81)
قدیم قدیما زنا 5 تا 6 تا بچه میزاییدن حالا یه دختری دو بچه بیاره دیگه پوکی استخوان سهله پوکی مغز هم میگیره...(sm54)
(sm50)
نه دیگه تعطیل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاجی نیست میثم....(sm74)
اومدن گفتن اینترنت دیگه حجمش نامحدوده من فلک زده هم گفتم به به دیگه خیالمون از بابت حجم راحت شد حالا کسی هست بتونه اعتراض کنه آخه این کار کجای دنیا دیده شده که ما هم دومش باشیم...؟(sm178)