در خدمتم بزرگوار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فخر دامی هست که در آن گرفتار شدم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
در خدمتم بزرگوار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فخر دامی هست که در آن گرفتار شدم (sm120)
نمیشه هم بریم بیرون (sm172) ینی میترسم (sm120)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر (sm10)
گریتست هیتس بابک بیات ساعت 7 (sm50)
چه بارون به موقعی گرفت (sm120)
فنلاندی کجایی (sm120)
منزل میگه بیا برو نون بگیر ، راهکارت چیه در این جهنگ جهانی سوم ؟؟(sm120) آیا برم ؟؟ (sm120) اگه برم یکی بزنه کنارم کیونم جر بخوره چی ؟ (sm120) اگه برم آتیش بگیرم چی (sm2)
باز هم بابک بیات به دهه هفتادی نمیخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی های بابک بیات استثنایی بود (sm1) عاشق صدای پُر زور و قوی (sm120)
دوستان یه فیلم کمدی خوب معرفی کنید امشب نگاه کنم ! یه چیز در حد سری The Hangover و the Interview (sm120)
نمیری بیرون ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو جلو مغازه دختره نارنجک بزن (sm2) وقت انتقامه (sm2)