(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
تبریک
ترک دو راس ساعت دو
(sm74)
استاد فرشباف (sm2)(sm2)
بچه ها این واقعیه ؟؟؟(sm2)
عجب آهنگی داده موزن امشب میترکونن باش .. ;l
(sm224)
چقد دوست داشتنیه مجیک جانسون (sm74) اسطوره واقعی (sm74) سرطان رو با کراس اوور گیج کرد مَرده مردددددد (sm74)
تا بال نداشتم قفس تنگ نبود ... (sm50)
(sm2)
مثل پروانه دورش میچرخن(sm2)
موزن علی صادقی رو فالو کرده(sm120)
کار سینا حجازی باحاله
(sm2)لاشیا سیر نمیشن
حیف کیفیت اهنگ محسن مث همیشه نیس
از مزخرفات شهرزاد بهترِ ...
رییس با این الماس (Sabrina Carpenter) امروز تو PMC آشنا شدم ... (sm25)
کیفیت میکس و مستر اهنگو میگم
(sm120)مگه مشتری عصر دانلود نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم ..
الی یه ساله شاتل تموم شد شه کنم !?؟!
سینجول روحانی رو بده
خب وقتی تموم میشه مگه نمیتونی تمدید کنی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلوچه به این ریزی شقد خوشم مزه س .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جشنواره بود زنه زنگ دیروز میگه نمیشه ..
(sm2) آهنگ مازیار رو با قلاش موزن مقایسه کن ..
خب و اما سینا صبی دیدم کار کوشانه فک کنم ..
خراسون ار چه میناله دوباره لرزید .. (sm74)
شن تا عکس موزن اومد دیگه حوصله ندارم بذارم ..
این بابا قاسم خانی هم یه شی از موزن گفته یادم رف ..
رامبد چی شد
آهنگ سینا جالب بود ..
نمیرم زیاد اونجا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذ ببینم گذاشتن ..
(sm70)خب زین پس بیشتر برو از این گوشتا زیاد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان مدیر صفحه اینستاگرام یک سایت موسیقی تن به این کار نمیدم (sm2)نقل قول:
برنامه ای که اون موقع شب پخش میشه هیچ تکراری هم نداره اونوقت زورشون میاد حداقل بذارن رو نت خیلی جالبه ..
احمق تر از این موجودات کجا میتنی ببینی !?؟!