اسم خـ*ـایه هاتُ که نذاشتی "سلامت"؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم خـ*ـایه هاتُ که نذاشتی "سلامت"؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله این چه حرفیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بگذره منم دارم میرم بیرون دنبال کارا (sm51)
به زودی زودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
از کی تا حالا فیلمشو دان کردم خواهش کن برم نگاش کنم (sm70)نقل قول:
(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
خواهشت رو میکنم برو تماشا کن (sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم امروز رو نمیدونم ولی آلبوم های این چند وقت خیلی مسخره بودن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی ماهان رو مسخره میکردم که آلبومت ضعیف بود و چرا اینطوری کردی کاراتو .... باز اون چند تا کار خوب توی کارش داشت ...
ترانه خوبه ، صدا هم خوبه ، تنظیمش ضعیفه ... یه جاهایی صدای خواننده مخفی میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل کار بدی نیست
(sm59) موفق باشی به سلامت (sm10)نقل قول:
یهوو عجب خوابی رفتم ....