نگاهی می کنی ما رو مگه عاشق ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یا شاید دیدی و رسواترین عاشق ندیدی
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاهی می کنی ما رو مگه عاشق ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یا شاید دیدی و رسواترین عاشق ندیدی
یا رب نای و نی ما و من دمدمه چیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم به دم میدمد و صاحب دم پیدا نیست
تنهایم تنهای تنها
آزاد از امروز و فردا
آمدی آمدی تو این همه پریشونیام... تا بدونی هنوز یه دلشکسته ی با وفام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
------------
آمدم (sm59)
خوش اومدی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهارم تو زمین
من زمینم تو درخت
من درختم تو بهار
من درختم تو بهار
وای که این عطر حضور تو بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطر تو شاید ز عبور تو بود
پرهام چطوری حساب میکنی همش "واو" میدی؟ (sm120)
نه اینو واس تو نوشتم که اومدی و ...نقل قول:
این سوای مشاعره بود (sm10)
(sm2)(sm2)
(sm49)(sm72)(sm15)نقل قول: