سلام وحید این هاست رایگانه که توش اپ میکنی چطوریاس من اصلا نمیدونم باید چی کار کنم اگه میشه یه راهنماییم بکن هیچ هیچما مثال کامپیوتریشو بگم یعنی حتی بلد نیستم کاپیوترو روشن کنم در این حد!!!!(ایکس زد ان رو میگم)
ریموت اپلود هم میشه کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام وحید این هاست رایگانه که توش اپ میکنی چطوریاس من اصلا نمیدونم باید چی کار کنم اگه میشه یه راهنماییم بکن هیچ هیچما مثال کامپیوتریشو بگم یعنی حتی بلد نیستم کاپیوترو روشن کنم در این حد!!!!(ایکس زد ان رو میگم)
ریموت اپلود هم میشه کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هم آلبومشو آپ کرده بود ، تو تاپیک ها هس ، خیلی خوبه ، خیلی
بیا تو بغلم رفیق(sm81) خدایا منو شفا بده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی باید ثبت نام کردن هم توضیح بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد چی کار میخوای بکنی؟ میخوای فقط مثل من برای آپلود کردن فایل استفاده کنی، یا میخوای سایت کامل بذاری روش؟
ریموت آپلود اسما میشه، عملا خیلی محدوده... خیلی روش حساب نکن (sm172)
میرم تو کارش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقترین تگ برای البوما بغیر اسم خواندده و البوم و سال انتشار باید شامل چه موارد دیگه ای بشه؟
من اینا برام مهمه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم قطعه
اسم آلبوم
اسم خواننده
اسم آهنگساز
اسم تنظیم کننده
کاور اصلی
سال انتشار و اسم ترانه سرا، اگه حسش باشه (sm120)
با هلیوم موزیک کار کردید؟
می تونید زندگینامه آرتیستو رو هم وارد کنید (sm30)
اکثر نرم افزارها، اجازه اطلاعات خیلی زیادی رو میدند ولی چون پلیرها اکثرا نشون نمیدن، ارزشی هم نداره... اگه فول کاور نگه داری، به اندازه کافی اطلاعات توش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]