با خودم حرف بزنم بهتره تا با تو سر و کله بزنم(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
با خودم حرف بزنم بهتره تا با تو سر و کله بزنم(sm14)
(sm70)
(sm150)
(sm153)
(sm27)
(sm27)
منظورش زنشه ؟
آقا آقا آقا.. .من ی سوالی پرسیده بودم یبار دیگه میپرسم جواب ندين یه بار دیگه میپرسم (-:شادمهر تو کنسرتاش یبار آآهنگ ترس رو اجرا کكرده بود کلا تیپ سبز زد. بود جان من هر کی داره بذاره دیگه اففرین تو عروسیش جبران میکنم...
داداش من میدونم کدوم رو میگی . اینو تو کنسرت سال 2009 تو نوکیا کلاب اجرا کرد . با همین اسم سرچ کنی پیدا میکنی . نهایتش دیگه تو یوتیوب پیدا میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی
هر چه گشتم نتونستم پیدا کنم
اگه لینکشو کسی داره بذاره...
ممنون
(sm77)(sm10)
دوستان کسی خبر نداره اهنگ جدید شادمهر کی میاد
این یه مدت فیس بوکم نبودم خبر ندارم
این اهنگی که میگن اسمش جنون اسم اهنگ بعدیه؟
صفحات قبلی رو میخوندی میدیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویربرداری موزیک ویدئو شادمهر از اواخر مهر ماه شروع میشه و احتمالا کریسمس 2015 یا بهمن پخش میشه
اسم آهنگ رو نمیدونم
پشت صحنه موزیک ویدئو مشکوک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود اجراهای پخش نشده کنسرت مالزی
خیلی کم کار شده چرا ؟؟ پارسال دو تا آهنگ امسال هیچی تا الان !!
(sm127)
دلتنگ روزهایی ام که هیچوقت نیومد!!
(sm127)
(sm50)
روزهایی که اومد و گذشت هم قشنگ بود
خبر داغ :
آرمین هاشمی گفته که شادمهر قصد انتشار آلبوم جدیدش رو داره ولی زمان انتشار معلوم نیست . مثه اینکه تا به زمان انتشار آلبوم نزدیک نشیم ، خبری از سینگل نیست
خوش خبر باشی داش احسان(sm127)
البته آلبوم های شادمهر معمولا تاخیر زیاد داره ولی همین که آونگ تصمیم گرفته آلبوم رو ساپورت کنه خودش خیلیه . احتمالا یه سینگل جدید هم با نزدیک شدن به زمان پخش آلبوم میاد
اگه یکم خبر از البوم بیرون بیاد و حتی یه تاریخ احتمالی این تاپیک چه شود(sm118)
آلبوم شادمهر معمولا کمتر از یه سال تاخیر نداره (sm120) اما دمش گرم که الکی تک آهنگ نمیسازه و به فکر آلبومه
حالم عوض میشه تیرماه اومد البوم طرفدار سال بعد مرداد ماه این یکسال این تاپیک همیشه شلوغ بود چون میدونستن حتما یه خبرایی هست برای همین میگم فقط کافیه یه خبرایی بشه(sm120)
به این زودیا فکر نکنم خبری بشه
شایعه هم نمیشه؟(sm120)
ایندفه دیگه آرمین هواسشو جم میکنه که زود کامینگ سون نزنه تو سایت آونگ که کچلش نکنن(sm120)
همینجا یه سری از بچه ها بودن که بعضی هنوز هم هست مثل ایمان و فواد و... یه روز تصمیم گرفته شد بریزیم تو پیج اونگ هر اهنگی اونا میزاشتن ما میگفتیم البوم چی شد(sm35)
واسه همین فعلا چراغ خاموش جلو میرن
شادمهر هر کاری کنه اخرش یه دمویی صدای پشت تلفنی چیزی از البوم لو میره(sm59)
ممنون از خبرت احسان جان (sm144)
فقط امیدوارم اون اهنگ بد عاشق میشم را بیرون نده که خیلی ضایع ست
شادمهر کجا و مهران عباسی کجا (sm25)
جونم نیما خاطره بازی یعنی این (sm127)(sm50)(sm54)(sm1)
آلبوم بسیار زیبا و شنیدنی "شب سربی" با صدای زیبای نیما مسیحا
شرکت منتشر کننده : آوای نوین اصفهان
سال انتشار : 1383
1-شب سربی ترانه سرا : اکبر آزاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-سبد سبد ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-عاشقانه ترانه سرا : بابک روزبه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-باغ خاکستر ترانه سرا : ایرج جنتی عطایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5-دریغ ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6-غربت ترانه سرا : پیام پارسا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7-نوبت عاشقی ترانه سرا : اکبر آزاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8-مهتاب ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسا خبری از کامنیگ سونی چیزی نیست(sm120)
داره رو البوم کار میکنه
البومم از اونگ ریلیز میشه
احتمالا دی یا بهمن تک اهنگ رو میده
البوم میره واسه سال دیگه
فکر میکنی تو تک اهنگ اسم البوم رو بزنه؟
والا احتمالش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون از اواخر مهر تصویر برداریش ویدئو شروع میشه
قرارم هست نزدیک به انتشار البوم تک اهنگ بده
بوی آلبوم به مشام میرسد استاد پاینده باشی