اون دوتا رو باید از آیتونز بخری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون دوتا رو باید از آیتونز بخری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موزن رو نگیرن به جرم رواج بت پرستی
لینک دانلود تیزر رو برسونید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه وخت زشت نباشه بعد لوطی موچین موزن از این شعرا بخونه (sm2)
خیلی بعبده زودتر از یازدهم بیادنقل قول:
آیتونز غروب 5شنبه آلبوماشو میذاره
خداییش این کجا و اونا کجا (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آی پی نیوزلند نمیشه یه روز زودتر دانلود کنیم ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس امیر (sm2)
(sm2) حکمو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به آی پی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتونزِ روسیه و ژاپن معمولا زودتر میذارن
آمریکا هم جمعه میذاره که واسه میشه پنج شنبه
سنگین سنگین(sm50)
خیلی خایه میخواد ملودی بزاری رو این شعر ها (sm54)
(sm50)
من امشب میخابم 10 سال قبل صبح پا میشم می نویسم ضد تو که تولید می کنی همون فرق تخمی رو که من قربانی شم
نه محدودم به زمان و مکان نه حل میشم وسط حماقت عوام تو خوشحالی ازینکه یه روز می میرم در حالی که هر روز تولدمه توی مغز ادما (sm1)
احساس میکنم مثل پاروی بی قایق یه اوج گیری خیلی خفن داره این آهنگ (sm50)
ما با هم فرق داریم من یاغی م و تو یه نون به نرخ روز خور جاکشی مث بقیه (sm50)
(sm50)ببر به نام خداوندت
این سپنتا سپهری کیه
و دلیل این همه بغض و خصومتش چیه ؟
من که از ماجرا خبر ندارم ولی انگار محسن مادر یا خواهرشو فوکیده که اینجور میگه (sm169)
بیا تلگ کار دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) یادم به تیتراژ وست ورلد افتاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی توپیده هم به محسن چاووشی و هم یکم هم به سیروان.الان رفتم خوندم مطالبشو همه حرفش اینکه کسیکه حمایتت کرده اقازاده هستو فلان و این حرفا.
بنظره من هر کسی میخواد باشه به کسی ربطی نداره مهم هنر یه موزیسین که داره کارای فوقالعاده ارائه میده. و قکر نکنم اونقدرا پول برای محسن چاووشی مهم باشه. در ضمن در مورد قطعه خوزستان هم حرفی زده بود که نمیدونم رو چه اساسی گفته که قطعه بی مایه و ضعیفیه درک نمیکنم این حرف رو.شاید منظورش به اون مصرع زالو در جیب این مردم میلولن بوده که ظاهرا تناقض داره با صحبتهای محسن چاووشی.منم نمیدونم کیه ولی ظاهرا با هر کسیکه ساپورت میشه مشکل داره ایشون.فقط امیدوارم در کل این صحبتاش راجه به محسن چاووشی کذب باشه به هر حال دید مردم نسبت بهش یه دید فوقالعادس و امیدوارم دهنیت خوبی هم که خود من دارم بهش از بین نره هیچ وقت
مرد خدا بار دیگر عازم خانه ی خدا شدهنقل قول:
510 کامینگ سون (sm50)
شاعره یه کتابم چاپ کرده . جوگرفتتش که مثلا فعال مدنیه (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)الان چک کردم فالوور خاصی هم نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجور که نوشته بود فک کردم 6 ملیون فالوور داره
(sm120)بعضی از براندازها از خود جمهوری اسلامی هزار برابر بدترن
دستشون به حکومت برسه هر کی جز خودشونو سر می برن
راستی محسن چتو به تو مجوز ندادن ؟
هشتگ درست کرده بود تحریم البوم ابراهیم خودشم بیشتر از دوبار روش نشد استفاده کنه (sm2)نقل قول:
دونفرم پستشو لایک کرده بودن که معلومه ازینان که نخونده لایک میکنن
به لحظات ملکوتی آلبوم زیر آپه نزدیک میشویم(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیریتو باید بدی مننقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
افکتی که رو صدای صفاست خیلی جالب شده(sm51)
(sm1)
نقل قول:
تحریم های نفتی شروع بشه هیچی پولی نیست و تمام کارگر های پتروشیمی اخراج میشن تمام پتروشیمی تعطیل می شود
این ممر چس مهره دقیق یادم میاد از البوم عروس قصه هی میاد میگه این البوم سنگینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]