سید جلال حسینی بدلیل مصدومیت در بازی لوانته - رئال مادرید امشب در ترکیب پرسپولیس حضور نخواهد داشت.
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سید جلال حسینی بدلیل مصدومیت در بازی لوانته - رئال مادرید امشب در ترکیب پرسپولیس حضور نخواهد داشت.
(sm2)
چرا تموم نمیشی ،
چرا نابود نمی شی ،
چرا منقرض نمیشی ،
چه بیهوده زنده ای و زندگی می کنی هانی (سینجول)
شر میگه در حدی که بتن های برج میلاد تو فکر ریزش فرو میرن
اهنگ بند باز مالی نبود
یه دموی 21 ثانیه ای از قطعه ی بحر تفکر با شعری از سعدی رو یه عده لو دادن من گیر نیاوردم ..
هچی موزن اینو خونده گذاشته تو البوم فکر کنم آب در بیاره باهاش ..
اهنگش مالی نبود دیگه
کاربرمتتخلف که بد دهنی میکنی به میلیک حواست باشه من پسوورد یوزر امیر رو دارم حکم ابد و یک رو بهت میدم ها لنتی
لانتوری ها مودب باشید و اعصاب موری ( ره) رو خورد نکنید(sm54)
تنظیم کیمده
من نیستم سینجول چقد زر میزنه
شی گفتم دیوس کدوم گوری ..
اینارو ولش کن عشق چی شد ... (sm74)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوبتِ چشمی که تَر شه شماست
ملکوتِ آسمونا عرشِ شماست
اون ابرا که سقفِ ما بودن
امروز میدونم که فرشِ شماست
(sm50)
درد ... پول نامرد ...(sm172)(sm50)
کاری به چاوشی ندارم ولی خدایی اقلا طرفدار یه خواننده درست حسابی بودی ارزش بحث کردن داشتی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوسخولی مثه رضا یزدانی (sm70) اخشابی زمانه تو هر سریال و مراسم حاضر (sm30)مراسم ختنه سورون برادرزادم دعوتش کنم هم با کله میاد (sm59)این اسکولم طرفدار داشت و نمیدونستیم
زدن اوربلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد ندارم که با شما صحبت کرده باشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خیلی داری اذیت میشی ، می تونی بلند شی از سر جات و دوباره بشینی شاید خوب جا نرفته باشه واست ،
شما اول یه نگاه بنداز به خودت ببین چیزی داری که ختنه شده باشه بعد واسه دیگرون دنبال دعوت کردن مهمون باش ،
دلیل نمیشه چون هیچی نشدی بیای منتقد شی و مزخرف ببافی بهم ، درآمد یه شب کنسرت یزدانی برابر با پول خون خودت و امثال خودته ...
از رو دیواری که نمی دونی اونورش چیه بالا نرو ، خوب نیست برات ...
اوسکل گیر آخر شبی ،
مثل گوسفند میاد تو زمین های مردم واسه چریدن ، بحث هم می خواد بکنه ...
ها!?؟!
هچی الان اتاق من لو بره ارجینی رو کی میخواد دستمال بکشه ..
خواستی مطمئن شی بیا ببین ختنه شده یا نه (sm30) ریدم تو تحلیل و منطقت (sm70) کوسخول میگم رضا یزدانی یه خواننده کوسخول درپیت بیش نیست میگه در امد یه شب کنسرت یزدانی برابر پول خون خودته (sm30)گاو این حرفو نمیزنه یعنی (sm30)رضا یزدانی که بین این خواننده های کنسرت دهنده از نظر در امد پشم هم محسوب نمیشه نهایت دو سه ماه یکی دو بار کنسرتش پر شه پس امثال این درپیتا مثه ماکان و بانی و ارش و مسیح پس چی بگن که هی کنسرت میدن یه مشت اسکول مثه خودت میرن توش (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی اسکول به جای 33 هزار پست دادن که 99 درصدشم ک سشری بیش نیست برو مثه همین یزدانی اسکول اهنگ بده در امدت برابر پول خون یزدانی شه (sm2) صدا که لازم نداره مثه خود یزدانی فقط نیازش یه کت چرم هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و یه مدیر برنامه اسکول خر مایه مثه علی اوجی که تو هر سریالی هست مثه یزدانی با خودت ببرتت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت استاد یزدانی (sm70) گاو هم این حرفو نمیزنه ولی تو میزنی البته عقلت معیوبه (sm2)
ببین بهت فشار اومد هار شدی ، برو تو اتاقت به کارات فکر کن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت تونستی مثل آدم صحبت کنی بیا اینجا تا در خدمتت باشم
برو ناناز
اینقدر درگیر شدی که 10 خط نوشتی بعد دوباره بهش اضافه هم کردی ،
نکن با خودت از این کارا
بزار آب سرد ...
سیکتیر کن دیگه حضرت استاد کوسخول یزدانی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو کوسخول که از نظر هنر گهی نیستن ولی پول دارن (sm30)(sm25)
یزدانی فن هم پیدا میشه تو این دنیا
دیگه وقت ظهوره(sm25)
دارن ؛ میتونن ؛ می کنن
نداری ، نمی تونی ، نمی کنی
اصلا نیستی در اون حد که بخوای صحبت کنی ؛ چهار تا جمله رو نمی تونی کامل کنی ؛ نقش آدم بودن ورداشتی فکر کردی واقعا آدمی ، دنیا پر از مشنگ هایی مثل تو که تو کله شون به جای مغز پهن ریخته شده
میای که مثلا با این چرت و پرتای ماسیده ات از اونا کم کنی و به خودت اضافه ،
اگه تو زندگیت چیزی نشدی مشکل من یا هیچکس دیگه نیست
از عقده هات کم کن ، به علاقه هات اضافه ؛ دست خودت هم نیست هم به خاطر فکر و خیال و فشار عصبیه ، بالخره اول مهر نزدیکه ، کیف و کتابتم گرفتی و تابستونم کوتاه بوده برات
(sm70)
(sm50)
(sm50)
(sm2) اب بریز همونجایی که میسوزهنقل قول:
دیگه کم ... شر بگو گفتنیا گفته شد حضرت یزدانی همین که فن یزدانی هستی دیگه خود گویای همه چیز هست و هر دفعه هم میدیدم حضرت حضرت یزدانی (sm30) میکنی گفتم ولش کن اینو خدا زده (sm128) این دفعه دیدم با یکی دو نفر دیگه هم بحثت شد گفتم منم دست نوازش بر سرت بکشم
شب خوش عشقم در ضمن من هم سن بابات نباشم کمتر هم نیستم پس اینقدر این اراجیف تکراری که تا هر کس کم میاره میگه مدرسه ای و فلان تموم کن (sm59)
کاملا مشخص کی داره آتیش می گیره یه نگاه به متن هایی که پست کردی بنداز میفهمی کی کجاست ...نقل قول:
دو ساعت آویزونی و سوژه ی خنده کردی خودتو ...
یله ، بله ، بله
تو هم خوب میشی یالخره همه جا همه جور آدمی پیدا میشه یکی هم مثل شما تو توهم چه اشکالی داره
بخواب نازنین ...
دیگه هم تو جایی که جات نیست نیا و نباش ...
خوب نیست با این سن و سال اینقدر بیشعور باشی
سرتم تو کار خودت باشه ، البته ببخشید گوساله ها تو آخور غذا می خورن ، پس سرت تو آخورت باشه ؛ دیگه هم نه گه خوری می کنی نه نقل می گیری ،
آدم اینقدر ابله آخه تو سال 2019 میلادی این حجم از حقارت واسه یه انسان بی نظیر تشریف داره
هر وقت هر جا خواستی وارد صحبت بقیه بشی اول ببین رات میدن یا نه بعد بیا و آویزون شو
موفق باشی ...
(sm9) به خدا رو کم کردن ارزش نداره
دنبال انرژی مثبت باشید (sm19)
مولانا بخونید حافظ بخونید وقتتون حیفه عمرتون حیفه
هیچکس ارزش حتی یک دقیقه از عمر زیبای شما رو نداره (sm19)
ها!?؟!
ستایش پلی ..
نیومد که باز جاکشا گفتن دوشنبه الان میگن سه شنیه ینی شی گو توتون ..
(sm50)
آلبوم در راه است ...
هولی شت جیزز فاکنقل قول:
چیکار کردی داداش(sm2)(sm2) کیف و کتابشم که واسش گرفتی و تابستونم که کوتاهه(sm2)
اوه اوه اوه (sm70)(sm70)نقل قول:
این کیون ناشور رو نگاه کن وسط دعوا مثنوی معنوی خیرات میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه عشقولانس تو کی رفتی تو فاز مولانا و حافظ ...از شراب و می ناب حضرات هم خوردی ؟؟؟ یا تو نمیخوردی اونا به زور گفتن باید بخوری و کردن تو دهنت ؟ به همین زودی خوندیشون کی واست تفسیرشون کرد ؟؟(sm59)(sm70)(sm3)
کی البوم میاد اهنگ بند باز که خداییش هیچی نبود در برابر ابراهیم باقیش اینجوری نباشه یه وقت(sm50)