(sm49) توام همیشه در قلب منی (sm127)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm49) توام همیشه در قلب منی (sm127)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ایکاش امتحانت میوفتاد اهواز میومدی اینجا خودم دربست مخلصت بودم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدایی این لب و دهن خوردن نداره؟ (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیگا به آواتار تلگرامم بینداز تا چشات روشن شه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستن عده ای که پشمالویی دوس دارن ؛ تو هم که پشمالوووووو (sm2)
نه راه نره ؛ اول تو اول تو (sm70)
(sm127)
بنده خدا بهشت که دیگه بیماری وجود نداره ، سلامتی و دکتر بازی اینا اونجا کشکه ، دکترا اونجا علافن (sm70)
(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دومی رو رو نکرده بودیااااا
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
آرم بنز(sm30)دختر است دیگر(sm2)
بیا عشقم برام کلاس بزار قول میدم با هم کنار بیایم (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا (sm50)نقل قول:
آدرسشو بده من شیرینیهامو بیام ازاونجا بگیرم(sm2)الان شبا به این فکر میکنم چطور اجارشو میده خوابم نمیبره(sm2)
خوشم میاد قشنگ حواست هست (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دومیه واسه همین امروز صبحه ، تو لاین داشتم دندوناشو به نمایش میزاشتم ، اینجا لب و دهنش مد نظر هست
دوستان آهنگ جدید کریستینا یکی از بهترین dj های بریتیش هست
اگر ترنس دوست دارید بدون معطلی دانلود کنید فوقالعاده ست
این کار که تازه گی هم منتشر شده
(sm133)(sm146)(sm154)(sm146)(sm133)
از همین عطر مزخرفا گرفته که طرف نگاهشم نکردهنقل قول:
معمولا آدم هایی که اینطوری رفتار میکنن توقع دارن زنشون آفتاب و مهتاب ندیده باشهنقل قول:
دانشگاه گیلان قبول بشم میام شاگردیتو میکنم
(اینطوری خودمو قالب میکنم یعنی )
ایشالا برای مسابقات شنا با مانع میام اهوازنقل قول:
منم یه عکس دارم که وقتی خواب بوده ازش گرفتم ... اینقدر دوستش داشتم که یه مدت عکس بک گراند گوشیم بود .... اونجا بود که دوستام فهمیدم ما هم آره ...نقل قول:
نقل قول:
همینم پول کم داشتم از کسی قرض کردم (sm2)نقل قول:
اولین نکته ای که باید بدونی اینه که هیچ وقت من نمیام تو باید بیای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا دست داره ؟(sm77)
(sm2)استغفرالله خیلی بی تربیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا دیروز از این ادکلنایی که جنس مخالفو جذب میکنهزدم به خودم…لامصب چینیا از همه چی یه قلابیشو زدنیه پیرمرده گیر داده بود به ما…تازه شانس اوردم با ویلچر بودتونستم از دستش فرار کنم(sm120)
ای جـــــــــــــــانم (sm127)(sm127)(sm127) البته که داره (sm217) من اومدم من میدونم و این لپـــــاش (sm110)نقل قول:
امروز گوشی دختره رو تو خیابون ازش دزدیدن!!!!نشسته بود رو زمین و زمان بدو بیراه میگفت … داد میزدوااااااااااایییییییی لاینمواااااااااییییییییی وایبرمواااااااااییییییییی بیتالکموااااااااااااییییییییی 100 تا آجیاموااااااااااایییییییییییی 2436 تا عشقااااااااااامخداااااااااااا بدبخت شدم … از بین رفتمبهش گفتم : دوست عزیز بلند شو این کارا چیه ؟برگشته میگه تورو خدا همینجوری یه عکس ازم بگیربنداز تو بی تالک بگو شیوا برمیگرده !!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
خدا یا آب دستته بزا زمین بیا اینو شفا بده …بد جور تو اولویته والاااااااا
از تشیع جنازه پدر بزرگم برمیگشتیم
عمه ام داشت خودشو از شدت ناراحتی میکشت.یکی از اقوام گفت عزیزم چقدر مدل موهات قشنگه!یهو عمه صاف نشست گفت: تازه الان بهم ریختس!(sm2)
آب قطع بود خونمون امروز!
رفتم از یخچال پارچ آب بیارم بریزم تو کولر
اشتباهی گلاب آوردم ریختم…!
هیچی دیگه حالو هوای امامزاده گرفته خونمون !
نایب الزیاره همه هستیم
بابامم الان زیره باد کولر نشسته
داره دعا میخونه
من موندم حضرت نوح کجا زندگی میکرده که همه نوع حیوون اونجا بوده
بابا خب مثلا پنگوئن و زرافه و خرس پاندا که تو یه اقلیم نمیگنجند.
یا اینکه سر راه رفته قطب شمال و چین؟!!
احتمالاً هماهنگ کرده مثلاً فلان ساعت سرِ کانالِ سوئز باشید ...!!
واقعنا تا حالا بهش فکر نکرده بودم
سلام ...میگم توافقات خوب جواب داده ها..
دیشب یه پشه اومده بود تو اتاقم خیلی شیک و مجلسی اومده میگه:اجازه هست روی پوست تون بشینم و کمی از خون تون بنوشم .
منم گفتم:نه ،تشکر کرد رقت.
دیدم (sm74) دیر دیدم (sm172)نقل قول:
اون عده دوس دارن به پشمالوئه بِدن (sm2)
اصلا حرقشم نزن اول من گفتم (sm120)
خب اصن اونجا سفارش حوری با واین مـ*ـمه ای میدم (sm2)
الان همه دماغ ها عملیه!
یادش بخیر تنها عمل زیبایی دوران ما ختنه بود !(sm2)
من تا الان فک میکردم GF مخفف گوجه فرنگیه
این دختر همسایمون هروقت نذری میاورد میگفت GF داری ؟!
منم تو ظرفشون گوجه فرنگی میذاشتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که من پاک و معصومم؛ خدا حفظم کنه
شنای صد متر رقابت با کوسه (sm132)نقل قول:
میگن wc های جهنم
توش پر سوسک بالدار گندست
فقط شیر آب جوش داره
دمپاییش همیشه خیسه
شلنگشم همیشه افتاده رو زمین
تازه فرشته عذاب پشت در واستاده هی در میزنه میگه زود بیا بیرون
طول wc سه متره، درشم از بیرون باز میشه، قفلم نمیشه!!
حالا هی گناه کنید⊙︿⊙
شخصیت منو با این جکای بی ادبیم مقایسه نکنین.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من خیلی بد تر از این حرفام تو جکام رعایت میکنم....
دوستان لازمه بهتون یاو آوری کنم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این روزایی که به تخمی ترین شکل داره میگذره اسمش جوونیه
بعد زر نزنین که جوونی ما کجا رفت ها !!!؟؟
خيلى زور داره يه چيزى مثل الکل رو ما خودمون كشف كنيم، بعد همه جاى دنيا آزاد باشه به جز كشور خودمون
.
.
.
يعنى باور كنيد:
نه خدا راضيه
نه بنده خدا راضيه
نه خود رازى راضيه..
به مادرم گفتم دیشب خواب دیدم چند تا گرگ داشتن بدنت رو تیکه تیکه می کردند
گفت خدا مرگم بده عمه هات دارن میان اینجا
به خرچنگ گفتن آرزوت چیه ؟
.
.
یه نگاه به من کرد
یه نگاه به کیرش
یه نگاه به دستاش !
گفت :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برام ج ق میزنی؟
در پی توافق هسته ای، ورود ابرهای باران ساز از آمریکای شمالی و اروپا به آسمان ایران حتی در تابستان هم آزاد شد.
یادمحمودبخیر ؛
میگفت نمیگذارن ابرها به ایران بیان، ما باور نمیکردیم!!!!!
يه جور ميگن پول ميخواى چيکار " تنت " سالم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انگار همه پولدارا قطع نخاعن
میدونی با دل و جرات ترین دختر دنیا کیه؟؟؟
اونی ک همین الان ی عکس از دوران راهنماییش بذاره تو گروه
از هزارتا جک خنده دارتره
ببینم چندتا دختر دل و جرئت دار داریما
:)نشون بدید
اگه کسیو دیدین که بهتون گفت خوشگلین
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا داره خرتون میکنیه یا منو ندیده:|
با منم بحث نکنین ...
سقف مقفم نداریم ما تو دریا زندگی میکنیم ..
حقا که شیخی در این زمینه (sm2)نقل قول:
به بابام میگم بدم میاد آبمیوه رو تو لیوان شیشه ای بخورم
برگشته میگه بریز تو آفتابه بخور نی ام داره
این است محبت پدرانه...