بابا ایول , میفرستی ایکنشو , دمت گرم . خیلی خوب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ایول , میفرستی ایکنشو , دمت گرم . خیلی خوب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
التماس کن (sm70)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
ماشالله به همتون
(sm51)
ما خیلی باحالیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abolfazl999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm1)
میلاد مجید کاظمی تو لایوش گفت رضا یزدانی مقواس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم(sm127)نقل قول:
داداش جون ذمت گرم عجب شاتی زدی پسر
عالی(sm176)
نظرش رو گفته و اصلا مهم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مهدوی کَنی یاد گرفتم حال میکنی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
ی زمانی کاراشو خیلی گوش می دادم و فنش بودم و حتی تو بیپ تونز البومشو پیش خرید کردم و برام ی پوستر با امضاش فرستادن با پست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند وقته احساس میکنم که دیگه خودش رو از بقیه خیلی جدا کرده و جدا میدونه ، واسه خاطر همین هم هست که اکثر موزیسین ها یه جوری به اصطلاح بهش تیکه میندازننقل قول:
این و حامی خودشونو تافته جدا بافته می دونننقل قول:
اینجوری شدن البته ، نیما مسیحا ، مانی رهنما ، تا حدودی چاوشی و چندتای دیگه هستن که اینجورین و البته تافته ی جدا بافته بودن بهشون میادنقل قول:
امروز استادمون یه جمله تامل برانگیز گفت:
سر کار تو فکر سکسیم
سر س ک س تو فکر کار
با جانی دپ میام و تلخی مرده مرده
شاید بفهمی عشقت چی به سرم آورده ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
این اولین ساله که وقته عید
تو چشم تو خیره نمیمونم ... (sm50)
(sm50)
چه کنیم رفقا؟
با این سگ نَسَخی چه کنیم رفقا؟
خودکشی ...
...(sm50)
باچه نرم افزاری استفاده کردی لینک دانلود آموزش تصویر ی بذار دمت گرم عجب کاورشاتی شده مو نمیزنه(sm10)نقل قول:
جان در بر جانانه شد
دل بر سر پیمانه شد
تن ساکن میخانه شد
دارم هوای عاشقی ... (sm50)
ای شاه درویشت منم
درویش دل ریشت منم
بیگانه و خویشت منم
دیوانه ی رویت منم
آشفته ی مویت منم
سرگشته ی کویت منم
ای جان و ای جانان من
دارم هوای عاشقی
ای وصل و ای هجران من
۰...۰(sm50)
تو سپیدی من سیاهم
خسته ای گم کرده راهم
گنه تو بی گناهی
بی گنه غرق گناهم
.(sm50)
- (sm50)
ورزن جدیدشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینالش این بود :
میدونی فرق ما با خارجکی ها چیه ؟ اونا چرا پیشرفت میکنن و ما آفتابه میسازیم تهش سوراخه ؟
ما فکرمون تو ک. ه ، دودولمون تو کار
اونا دودولشون تو ک.ه ، فکرشون تو کار
(sm25)
عجب آخرِ سالِ بدی شده (sm9)
خیلی دشواره خیلی هم پیچیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید مدارا کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرروزمان ت خ مى تر از ديروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]