چند وقته شیلتر نشه ، همین تاپیک و البته کامینگ سون(sm120) آمار رو خیلی برده بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند وقته شیلتر نشه ، همین تاپیک و البته کامینگ سون(sm120) آمار رو خیلی برده بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]١٥ مهر آلبوم منتشر ميشه جهت اطلاع بايد بگم امروز مجوز البوم صادر شد و هيچ ... يا حق
چهارشنبه میشه 16(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم 16 میاد ولی کسی باور نکرد(sm81)
عوض كنيد تيتر ر
بالاخره اعلام كردن (sm2)
3 شنبه (sm118)
فردا (sm2)
(sm59)
(sm70)خبرش اول از پیج محسن میاد بعد از موسیقی پارسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ما همزمان می زنیم
همراه من خبر داد
من که میدونم الان همتون موسیقی ما بودین برگشتین (sm2)