11 - من دوست دارم (فاجعه)
نمایش نسخه قابل چاپ
11 - من دوست دارم (فاجعه)
12 - دیگه تموم شد (ضعیف ، ضعیف ، ضعیف)
در کل آلبوم ضعیف تشریف داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان یعنی چی (sm142)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عالی بود این کار ....مرسی از سرعت عملتون جناب عباسی ����������������� ��
(sm2)به من چه
وقتی اونجارو کردم شعبه دو کمپانی برزرس ، بعد به من گفتی این یعنی چی ، منم برات مینویسم : (sm2)به من چه ... (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ویک اومد (sm118)
اتفاقا خوب در اورده
عادت کرده ایم دیگر (sm120) هی قهرمانی قهرمانی قهرمانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم رکورد زدیم تا الان سابقه نداشته فینال کنفرانس بدون باخت ( شایدم سابقه داشته و ما خبر نداریم (sm120))
حالا ما هستیم که ریکاوری میکنیم و پادشاه بسکتبال اسید لاکتیک ذخیره می کند (sm120)
این دو تا رو (sm120) بانو نسیم ادبی منو یاد شهره صولتی میندازه که در صد سالگی فک میکنه نگاهش سیکسیته (sm2)
خبرگزاري رويترز تصوير زير را از سودابه بيضايي و نسيم ادبي بازيگران زن ايراني روي فرش قرمز فستيوال کن منتشر کرده است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح امروز با وساطت مهدي چمران و هادي ساعي، عليرضا دبير و عباس جديدي با يکديگر آشتي کردند.
امروز در جلسه سيصد و چهل و هفتم شوراي شهر تهران، چمران ضمن دعوت از عباس جديدي و عليرضا دبير از آنها خواست که در صحن با يکديگر روبوسي کرده و با هم آشتي کنند و گفت: هادي ساعي نيز نقش ساقدوش را خواهد داشت (sm2)
(sm81)اون وسطی شبیه خاله اگوستیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد
یعنی غم داری بخندی به روت نیار
درد
یعنی دورت شلوغه و کسی نداری
درد
یعنی تو خاک خودت غریبه دیاری ... (sm50)
(sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های، هَو آر یو؟(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های هانی ... (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه ...
امید که خوب باشی... (sm50)(sm134)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشی؟ (sm120)
(sm120)هان چی شدهنقل قول:
استاد تتلو ( لعنت الله علیه ) در پستی در اینستاگرام علم الهدی رو بزرگ مشهد نامید (sm30)(sm198)
اگه قرار نیست برای وین 10 در آینده ای نزدیک آپدیت بیاد آخرین نسخه اش پلیز... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شهرزاده رویا (sm50)
طارمی رو باید کرد
کرد نه فوکید ..
دیوث(sm74)
پروفسور مگه نگفته بود که دیگه طارمی پنالتی نمیزنه
عجب مربی قاطع تشریف داره ...
بهترین فیلم امسال اومد ... (sm118)
سگ تو روحش هاردساب داره ... (sm172)
raw رو میگی حال به هم زنه .. :l
میلیک واقعا باید بمکی شن بار دارم میگم هارد ساب رو میشه برداشت تقریبا ..
این بابا جیمز باند اولیه تو سن 89 سالگی فوت کرده ..
سینجول (sm19)
می موس ..
فوک ...
هه همه تونو فوکیدم ..
فصل دو نیومده فصل 3 شهرزاد کلید خورده ..
پشت هم پخش میشه ..
مزخرف نگو ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد 128 صادقی رو برسون(sm176)(sm120)