این برنامه سخته ریپش حوصله ندارم از ایجا یه شیزایی داره تو خودش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این برنامه سخته ریپش حوصله ندارم از ایجا یه شیزایی داره تو خودش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصا بوگو بیبینم فیلمه فردا میاد از کوجا گرفتی تو ..
محسن دیگه محسن سابق نیست ! به احترام صداش و خاطراتی که دارم هنوز گوش میکنم (sm172)
از همون روز که آن موسیقیدان تمام شده وارد زندگیش شد عوض شد... (sm120)
افکار خایمالیستی ریشه در اوشون داشت که سرایت کرد...
پول و کاخ نشینی آدم رو عوض میکنه
یه بغضی گلوم گرفته این روزا ،
که میخوام بمونم با خودم تنها ،
نمیخوام دل هیشکی برام بسوزه ... (sm50)
پشت ﺭُﻝ ﺳﺎﻋﺖ ﺣﺪﻭﺩﺍً ﭘﻨﺞ ﺷﺎﻳﺪ ﭘﻨﺞ ﻭ ﻧﻴﻢ
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻳﮏ ﻋﺼﺮ ﺑﺮمی ﮔﺸﺘﻢ ﺍﺯ ﻋﺒﺪﺍﻟﻌﻈﻴﻢ
ﺍﺯﻫﻤﺎﻥ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﭘﻴﭽﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﭼﭗ
ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺭﺩ ﺷﺪﻡ ﺁﺭﺍﻡ، گفتی: ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ !
ﺯﻝ ﺯﺩی ﺩﺭ ﺁﻳﻨﻪ ﺍﻣﺎ ﻣﺮﺍ ﻧﺸﻨﺎختی
ﺍﻳﻦ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﭘﻴﺮی ﮔﺮﻳﻢ
ﺭﺍﺩﻳﻮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺳﮑﻮﺗﻢ ﻧﺸﮑﻨﺪ
ﺭﺍﺩﻳﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ ﻭ ﺷﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭﺿﻌﻢ ﻭﺧﻴﻢ
ﺑﺨﺖ ﺑﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﻮﺿﻮﻋﺶ ﺗﻐﺰﻝ ﺑﻮﺩ ﻭﻋﺸﻖ
ﮔﻔﺖ ﻣﺠﺮی ﺑﻌﺪ " ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺣﻤﻦ ﺍﻟﺮﺣﻴﻢ " :
ﻳﮏ ﻏﺰﻝ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﻢ ﺍﺯ ﻳﮏ ﺷﺎﻋﺮ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺟﻮﺍﻥ
ﺧﻮﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺍﻳﻦ ﺑﻴﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺁﻥ ﻗﺪﻳﻢ :
" سعی ﻣﻦ ﺩﺭ ﺳﺮﺑﻪ ﺯﻳﺮی بی ﮔﻤﺎﻥ بی ﻓﺎﻳﺪﻩ ﺳﺖ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﺑﻮی ﺯﻟﻔﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ فرستی ﺑﺎ ﻧﺴﻴﻢ "
ﺷﻴﺸﻪ ﺭﺍ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﮐﺸﻴﺪی ﺭﻧﺪ ﺑﻮﺩی ﺍﺯ ﻧﺨﺴﺖ
ﺯﻳﺮ ﻟﺐ گفتی ﺧﻮﺷﻢ می ﺁﻳﺪ ﺍﺯ ﺷﻌﺮ ﻓﺨﻴﻢ
ﻣﻮﺝ ﺭﺍ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺎﻥ گفتی ﺑﻪ ﻃﻨﺰ :
" ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ی ﺧﻮﺏ ﻭ ﻓﻬﻴﻢ "
ﮔﻔﺘﻢ ﺁﺧﺮ ﺷﻌﺮ تلخی ﺑﻮﺩ ،ﺑﺎ ﻳﮏ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪ
ﮔﻔﺘﻲ ﺍﺻﻼ ﺷﻌﺮ می ﻓﻬﻤﻴﺪ !؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﮕﺬﺭﻳﻢ ... (sm50)(sm172)(sm81)
کاظم بهمنی ...
کلاس کار رو دقت کنید عزیزان ... (sm59)
کامنت گذاشتن که Amazing ... (sm132)
ممر این چیزارو تو خواب هم نمیدیدی ...(sm120)
(sm74) چقد خوب بود... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Aliakbar Yaghitabar,
سینا جان رفیق شفیقم این چه جنایت است که با برادر یاغی ات می کنی؟ تو که ما را خاکستر کردی مرد! محسن آن نکرد که تو با من کردی؟ مگر تو هم داغ الیم فقدان حضرت فا به دل داری؟(اگر برای ابد....هوای دیدن تو... نیفتد از سر من چه کنم؟ )
حلالم کن تو ای پای جنون سربهدار من
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]yaghitabar
(sm120)
آره آهنگشم تو کانال گذاشته ..
شبکه 3 سریال دیوار به دیوار آهنگ شاد موزن رو گذاشتن کامل آخرش از موزنم تشکر کردن ..
دیشب هم کامل پخش کردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقص آ و زندان هم چندبار توی ۱ماه اخیر پخش کردن
حضرت فا کیه(sm120)
پارسال هادی نموده بود..هرکی رو میدید میگفت روزه میگیری(sm2)
امسال ببینیم پیداش میشه یا نه(sm120)
حلول ماه رمضون بر آحاد روزه بگیران تهنیت باد
الله اکبر الله اکبر الله اکبر
(sm77)(sm2)
دیشب مهران مدیری بازم به حسن چاخان تیکه انداخت (sm2) کاری کنین اینبار خوش قول باشین یه همچین چیزایی (sm120)
دیشب عمبیات نا موفق تموم نشده بود الان زده بودم گشت 2 رو (sm1) هنوزم کسی نزده
ممر آلبوم دیتر رو چرا نزدی
اسی سطح کار ما بالاتر از این حرفاست ... (sm120)
(sm2)
چه کیفیتی داری بده بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست شما درد نکند (sm120) دیگه دیتر از این خواننده های دوزاری خارجی کمتره ؟ (sm142)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم خودم دانلود نکردم چون ریمیکس مدرن تاکینگ دوست نَرَم (sm120)
ای بِتِرِکی هی گذاشتم دیگَ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن موزیسین های تمام شده و چروکیده جایی در ذهن پست مدرن من ندارن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای قدیمیا پیرمردا پیرزنا کلی خاطرس (sm120) در ضمن دیتر نابغس (sm142)(sm120) دیتر بوهلن ( حَفَظه الله نفسه الزکیت ِ آیت ُ اللمومنین ) (sm120)نقل قول:
اقا تو اپلود سنتر شاتل هر فایلی اپ میکنم تا 100 میره
بعد میزنه خطایی رخ داده است دوباره تلاش کنید
مشکل از چیه؟
خاطره هات فکاهی ... (sm120)نقل قول:
موزن چه هیکلی ساخته (sm120)
موزن شیر کرد ..
تنها 10 روز تا تیکن 7 برا PC هم داره .. (sm81)
الان یه خانومه زنگ زد واسه بیمه سلامت ! گفت اگه اقدام نکردین ثبت نام کنم براتون
روحانی (sm50)
اگه یه آقایی همین حرف رو بهت میگفت بازم مینوشتی :
روحانی (sm50)