(sm120)چند میفروشینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)چند میفروشینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های وب دانلود شبانه نداره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)الان من 512 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبانش 5 تا 8 صبحه
سرویس های مختلف شبانشون فرق میکنه بعضیا 2 تا 5
(sm120) الان عکس از زاویه دیگه خواستی هم میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)توشون چیزی هم نوشتی؟نقل قول:
اره ولی شدت و ضعف داره معمولا تو کاغذ حل میکردم (sm70)نقل قول:
سرعت دانلود شبانه؟ (sm120) سرعت دانلود روزانه؟ (sm120)نقل قول:
وحید اهنگو پیدا کردی(sm89)(sm142)
سرعت دانلود شبانه؟ (sm120) سرعت دانلود روزانه؟ (sm120)نقل قول:
شهر با شهر سرعتش فرق داره همدان که بودم 4مگ میگرفتم سرعتم 900 بود (sm120) شایان ذکر است این سرویس دینامیت نام داشت و شبانه نداشت پس نمیتونم نظری بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان توی ولایت خودمون سرعتم با همین 512 روز 200 شب 50
بدبختی دانلود شبانه من از 5 تا 8 هست ولی از 2 سرعت کم میکنن