(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
شهر با شهر سرعتش فرق داره همدان که بودم 4مگ میگرفتم سرعتم 900 بود (sm120) شایان ذکر است این سرویس دینامیت نام داشت و شبانه نداشت پس نمیتونم نظری بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان توی ولایت خودمون سرعتم با همین 512 روز 200 شب 50
بدبختی دانلود شبانه من از 5 تا 8 هست ولی از 2 سرعت کم میکنن
(sm2)میلاد الان مترجمی اره
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm120) چرا یک هکر شاخی داداش ما نیست بهش بگیم بزنه دهنه سنجش رو (sm120)صاف کنه
(sm2)حسین معتاد شدی
(sm19)حوصله ی فیلم دیدن ندارم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)جرمش سنگینه میگیرن دهنشو صاف میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه وبلاگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشگاه بارسلونا که سالها است به عنوان نماد کاتالونيا شناخته ميشود بر اساس اعلام تباس در صورت استقلال کاتالونيا از اسپانيا ديگر نميتواند در رقابتهاي داخلي فوتبال اين کشور حضور داشته باشد.
تباس در اين زمينه گفت: به هيچ وجه دوست ندارم در مورد غير ممکنها حرف بزنم. کاتالونيا هميشه زير مجموعه اسپانيا بوده است. البته نميخواهم بگويم فقط نگران بارسلونا هستم. نگراني ما بابت ناستيچ، خيرونا، اسپانيول، لاگوسترا و سابادل هم هست. اگر قوانين ورزشي همينهايي که هستند باقي بمانند، آنها در صورت استقلال ديگر نميتوانند در ليگ ما حضور داشته باشند.
تباس افزود: بايد قوانين ورزشي را تغيير دهيم. براي مثال آندورا در رقابتهاي ما حضور دارد و اين هم به خاطر قوانين تعريف شده در زمينه ايالتي است. حضور آنها بر اساس توافق است. بر اين اساس بارسلونا هم نميتواند در لاليگا حضور داشته باشد مگر اينکه در اين زمينه توافقهايي صورت پذيرد.