من حتی حاضرم تا یک سال آینده از شادمهر آهنگی نشنوم ولی بعدش یه چیز درست و حسابی پخش کنه. این چندتای آخری رو بشوره ببره
نمایش نسخه قابل چاپ
من حتی حاضرم تا یک سال آینده از شادمهر آهنگی نشنوم ولی بعدش یه چیز درست و حسابی پخش کنه. این چندتای آخری رو بشوره ببره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلش رو نمیدونم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دوره آزمون و خطا تموم بشه و شادمهر با بچه مچه ها کار نکنه ... شادمهر اگه میخواد از این وضعیت دربیاد باید تغییر ایجاد کنه ... تغییر از هر نظر ...
(sm2) کلا کنسرت نیست همش پلی بکه
آخه اول گفتی قرار بوده با یه آهنگساز معروف کار کنه ولی نشده وقتی نشده چجوری آهنگ آماده پخش شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان با سعید شادمهر لایو چت میکردم گفت که آهنگ جدید 4ماه پیش آماده شده و واسه عید قراره پخش بشه.اینجور که از حرفاش متوجه شدم احتمال میدم قراره یکی از آهنگای قربانپور پخش بشه
مسعود یکم صبر کن همه چی مشخص میشه ...
حالا چه فرقی میکنه آهنگساز کی باشه
وقتی خودش نباشه = فاقد ارزش
اینقدر قربان پور رو بزرگ نکنید
کسی بزرگش نکرد فقط گفتم احتمالا اون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
بعید میدونم بت مجیک جونمون هوادارارو بدون عیدی بزاره