امروز اگه استقلال ببره لنگی ها رو سرویس میکنم اگر هم ببازه که دوباره با اشعار حضرت مولانا در خدمت دوستان هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اگه استقلال ببره لنگی ها رو سرویس میکنم اگر هم ببازه که دوباره با اشعار حضرت مولانا در خدمت دوستان هستم
کسی که بهش علاقه دارم نمی تونم به یادش بزنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کدوم از کجاها با این صدای دالبی چاوشی رو گوش بدید تو اوج آهنگ پر میگیرین میرین به دنیای دیگه (sm2)
اتفاقی دیدمش چقدر شبیه منشی ناز بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاییدمت (sm2) کشتی مارو با این مولانا (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرش رو بکن چند سال دیگه منشی رو با بچه اش ببینم بعد این آهنگو براش بخونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردم غلط (sm50)
من اگه جای تو بودم - (با یه چاقو توی کتفم میگذرونم زندگی رو *** و دارم ادامه میدم خودمو به خاطر تو ) میخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بابایی - تمومش میکنم ... (sm50)
با توجه به آهنگ هایی که تو دکونش گوش میکرد بعید می دونم از این سبک خوشش بیاد (sm2)نقل قول: