نه بابا 25 هزار میگن پولشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا 25 هزار میگن پولشه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گرونه . يكي از دوستام داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميرم ميگيرمش
هفته ديگه آپش ميكنم (sm29)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب اگه ببازیم به مدت یه هفته در اتاف خودمو قرنطینه میکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ سایت داخلی و خارجی ترکیب رئال رو نزده چرا ؟
میخوای من بیام در رو قفل کنم که اصلا بیرون نتونی بیای؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ميخواستم بيام اراكانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد
وگرنه بهت زنگ ميزدم بياي بيرون بعد بازي (sm14)
برزيل دو تا بازي هاش باخت به ايتاليا توو ليگ جهاني (sm29)
ترکیب رئال رو مارکا اعلام کرد
Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao; Di María, Khedira, Modric; Bale, Benzema y Cristiano