نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاهلا کلا خونه هستن(sm2)
جووووونم استوار(sm19)(sm59)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاهلا کلا خونه هستن(sm2)
جووووونم استوار(sm19)(sm59)(sm2)
ادم با ادم فرق داره من حاضر بودم 24 ماه خدمت کنم به جاش هر روز ساعت 2 برم خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
(sm74)(sm2)نقل قول:
خدا میدونه چطور باید اون 18 کیلو رو کم کنم
- (sm120)
فعلا 3 کیلو کم کردم تو این یک ماه
تو وزنت اضافه نشده؟
- (sm120)
نقل قول:
نه والا(sm120)
(sm120)حتی یه دونه پست هم ندادم
ابهت رو حال میکنی؟
نقل قول:
دیوث منم بودم وزن اضافه میکردم همش بخور بخواب بوده تازه زنم که داشتی دیگه از خدا چی میخواستی همش هم که خونه بودی(sm2) من بدبختم به گا رفتم(sm81)(sm2)
- (sm2)
- (sm2)اون موقع که تو خدمت بودم مادرم و مادرخانومم اینا هی غذاهای خوشمزه میدادن که تقویت شم
الان دارن از دل و رودم بیرون میکشن رسوام کردن از بس گفتن چاق
- (sm2)بیا شهر خودت نزدیک خونتون باش مرخصی هم ندادن بتونی ساعتی بری ناهار شام خونه بزنی برگردی
گور بابای اون 2 ماه کسری