گاهن پسرا برای سك.س با یه دوست معمولی چهار سال هم صبر میکنن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی پلنگم اینجوری کمین نمیکنه !
نمایش نسخه قابل چاپ
گاهن پسرا برای سك.س با یه دوست معمولی چهار سال هم صبر میکنن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی پلنگم اینجوری کمین نمیکنه !
هوای تازه ی پاییز بود و صدای خیس باران یادم آمد
نشستن با خیالت شعر گفتن شبانه کنج ایوان یادم آمد
درون سینه ام محبوس بودم، پر از حسرت پر از افسوس بودم
سرانگشتم قلم را دید خندید،کلید قفل زندان یادم آمد
سرم از نقشه هایی تازه پر شد شلوغ و غرق در دود و سیاهی
حضور کودک آواره ای در خیابان های تهران یادم آمد
الم شنگه به پا کردم بدانی تمام مردم دنیا مریضند
تو با من مهربان بودی و با تو تفاوت های درمان یادم آمد
نگاه خسته ام گاهی به چشمت، امید آخرم گاهی به دستت
لگد خوردم من از هر استجابت، رخ قالی کرمان یادم آمد
ندادم میوه ای جز با رفاقت، تبر را می ستایم در صداقت
به ریشه تکیه کردم با تعمق حسادت های پنهان یادم آمد
تمام عمر کوه درد بودم،کسی که سادگی می کرد بودم
شبی که استکانم را شکستند مرام نانجیبان یادم آمد
به فکر توبه ای نستوه اما توقع در تناسخ ماند وقتی
صدای عجز منطق را شنیدم و رنگ خط بطلان یادم آمد
تسلسل در خیالات کشنده،رگ و تیغ جنون آمیز... خنده
نظر کردم به پیچک های وحشی، فرار از جبر گلدان یادم آمد
شبی آماده ی معراج بودم ، شبیه حضرت حلاج بودم
تو که در بین نا مردم نماندی بها و قیمت جان یادم آمد
نشستم زل زدم در چشم دنیا،گرفتم حالت گرگی دریده
نه زوزه ضجه ی قیصر کشیدم ،نبودن های فرمان یادم آمد
سگ هاری که بودم حمله ور تر،سرم از نفرت و غم شعله ورتر
نگاهم کردی و پا پس کشیدم نژاد گوسفندان یادم آمد
همیشه یک کبوتر خواب میدید که فردا بر لب بامی عزیز است
لب سرخ و دم چاقو که آمد سرابی در بیابان یادم آمد
حسین آهنی
(sm27)
پنالدو از دوست دختر جدیدش رو رونمایی کرد!چند روز پس از جدایی ایرینا شایک و کریستیانو پنالدو و تنها یک روز بعد از انتشار خبر رابطه جدید ایرینا با علی کاووسی فشن دیزاینر ایرانی ساکن نیویورک، پنالدو هم بیکار ننشست که غصه بخوره و به سرعت جایگزینی برای ایرینای از دست رفته پیدا کرده! به گزارش روزنامههای امروز (چهارشنبه) اسپانیا، پنالدو با یک دختر جذاب اسپانیایی به اسم «لوسیا ویلالون» رابطه برقرار کرده. عکسهای سلفی پنالدو و دوست دختر جدیدش، چند ساعت پیش در اینستاگرام لوسیا منتشر شده! دوست دختر جدید پنالدو، ۲۶ ساله و گزارشگر تلویزیونی در شبکه سراسری اسپانیاست.(sm2)(sm172)
نمیذارم ۲۴ بگذره ، زود میرن تو رل
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
(sm3)بوسکتس بود خودشو انداخت ؟ از عربا بدتر این لاشی
(sm2)مسی بازم پنالتی خراب کرد
(sm2)هیچکدوم از این دیوسا اصولگرا صفه اول روزنامشون نزذن طرف میره زندان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای هیچکی نخون (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] باع چی میکنی گند زدی به تالار
TuBegaManBega Playerنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگه لینکشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول هم میاد شروع میکنه به سرچ کردن
میبینه لینک نیست خودش این برنامه رو مینویسه میده بهش
(sm2)
زخم زبون ورژن پیانو (sm50)
(sm169)
از شيوع ِ قشر ِخاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
کنار من که قدم میزنی هوا خوب است
پر از پریدنم و جای زخمها خوب است
برای حک شدن عشق در خیابانها
به جا گذاشتن چند رد پا خوب است
قدم بزن پُرم از حس «درکنار تویی»
قدم بزن پُرم از حس اینکه «ما» خوب است
نخند حرف دلم را نمیشود بزنم
خیال میکنم اینجور جملهها خوب است
بگیر دست مرا بشکنام بپیچانام
دو تکهام کن و آتش بزن، بلا خوب است
به هر کجا که مرا میبری نمیگویم
کجا بد است کجا دور یا کجا خوب است
به من بگو تو، بگو هی، به من بگو صالح
نگو: «تو» بیادبی میشود «شما» خوب است!
*صالح سجادی
رئیس جمهور آمریکا سهشنبه شب سیام دیماه، در نطق سالانه خود در کنگره آمریکا بار دیگر با تأکید بر مخالفت خود با افزودن تحریمها علیه ایران تهدید کرد چنین اقدامی را وتو خواهد کرد. باراک اوباما در نطق خود تصریح کرد «تحریمهای جدید کنگره، در حال حاضر شکست دیپلماسی را کاملاً تضمین میکند و آمریکا را از متحدانش جدا میسازد و مسلماً به آغاز دوباره برنامه هستهای ایران میانجامد؛ در این امر هیچ درایتی وجود ندارد.»
زیان ۴۲۵ میلیارد دلاری صادرکنندگان نفت از کاهش بهای طلای سیاه (sm54)
بوی دود میآید
به گمانم جماعتی پای دنیای مجازی میسوزانند «عمر خویش را»
.
.
.
.
.
.
نه نه
ادامه بدید
دسته قابلمه بود!!!
چند صفحه پيش يكي از بچه ها گفت ديگهههه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب انگار سركارت گذاشتن (sm2)
ادامه بده (sm2)
چطوري شيمبلي (sm120)
حسابداري دولتي (1) 20.00
(sm171)
به به آفرین زرنگ پسر (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم تو خوبی ؟؟؟؟؟ اراک برف نیومده هنو ؟؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي شكر
يه ذره اومد.
فقط سوز و باد ِ كه داره مياد (sm172)
(sm118)
اینجا که هوا بهاریه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كجا سوز ِ زمستان است و تاراج ِ خزاننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح ِ تابستان وُ عطر ِ نوبهاران را چه شد ؟
(sm172)
به جا بود (sm132)نقل قول:
انقلاب كرديم تاريخ عوض شه، جغرافي عوض شد (sm2)
ای کاش بجای ۸ سال جنگ با عراق ، ۱۰ سال با ترکیه یا تایلند ميجنگيديمنقل قول:
اينجوري حداقل مقصد کاروان راهیان نور يا آنتاليا بود يا پاتايا.....
من كه با پاي پياده ميرفتم....
این پلیر واسه خود سخت افزار مربوطشه که یه سرچ کنی اسم پایین گوشه راست رو میادنقل قول:
نقل قول:
فریدون پلی شد (sm118)
" علی ملاقلی پور در نقش هیچکس " در فیلم « سیزده » به کارگردانی هومن سیدی ، علی ملاقلی پور در نقش فردی که خود را جای خواننده رپ معروف زیرزمینی به نام سروش لشکری یا نام هنری اش ، هیچکس ، جا زده است ایفای نقش می کند. ملاقلی پور در این فیلم آهنگهای این رپر را می خواند، آهنگهایی که خود این خواننده رپ سالها بدون مجوز و زیر زمینی آنها را می خواند.
کسپر آپدیت نمیشه (sm1)
دمت داغ... انجمنُ به *** داد نکبت (sm138)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر دیگه دهنتو هم ببد ..نقل قول:
بذا جوابشو بدم بد اخراجش کن .. (sm2)
این Akai GXF90 هه ..
توش نوار و کوفت و زهرمار میذارن ..
پخش میکنه ..
اون مصیبت رفت یکی دیگه اومد
من نمیدونم کی این مجمع رو نفرین کرده
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]