(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همون عشق همیشگی ک تو دلم میمونی(sm127)
تا جایی که یادمه در این مورد حرفی نزدیمنقل قول:
مگه تازگیا مزدوج نشدی؟
دیگه پیریه دیگه علی، کاریش نمیشه کرد
پانوشت:از حسین نقل میگیری بعد من مخاطبم؟!!!!!بعضی وقتها نمیتونم همه نقلهای بچه ها رو بخونم.
(sm50)
(sm178) چرا البوم نمیاد کلا یادشون رفته
(sm74)رفیق لحظه های کوری و پیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm19)
موزیک یونانی (sm127)
چه خانومی (sm127)نقل قول:
(sm1)عاشقشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد
دلم به اشکهای هر عشقی راضی شد
بعد از تو دنیای عشق و هوس دیدم
به هرچی احساس خیالی خندیدم
معلوم نبود با کی کجا شروع میشه
انگار یکی میگفت یه روز تموم میشه
با هر کسی موندم با هرکسی خوندم
هر کی که عاشق شد دلش رو سوزوندم
مرسی انتها جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد یه چیزی تو مایه های سبب میشد این واقعا حیف
من فکر کنم شادمهر گذاشته ماه صفر هم تموم بشه ک ویدئو همیشگی را بده بیرون و بعدش آلبوم
ترانش کوتاست فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش خیلی شاخه
شعرش دست کمی از تجربه کن ندارهنقل قول:
کوتاه نیست همین قدرش لو رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم بهتر البته دو بیتش خیلی یاحالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم بهتر البته دو بیتش خیلی باحالهنقل قول:
دقیقانقل قول:
صوتی بذارنقل قول:
(sm120)نقل قول:
منم همین نظر رو دارمنقل قول:
رفت 2017نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری بهتره(sm51)حتما مقدرهنقل قول:
نقل قول:
منم 128 دارم کیفیت بالا آهنگای نسبتا قدیمی رو باید از فروشگاه های اینترنتی خرید، مجانی گیر نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر اشتباه نکنم میگفتن صدای بانجو و کوتو را ترکیب کرده ازش سمپل گرفته بعد با کیبورد زده
(sm50)ترس پلی شد
البوم تصمیم دارم گوش میدم (sm2) قلبم (sm2)
وقتی داری میری..ی(sm30)(sm2)
(sm2)بازم دوباره رو هم عین روبات میخونه
(sm2)ازینایی که فینگلیش مینویسی برات میخونن
(sm51)صادقانه بگم تراک "سفر" از آلبوم روبات فکر میکردم چیزی که رو جلد آلبومه درسته یعنی "ناهیدی"
شما گفتین کار شادمهره شوکه گشتم (sm120)(sm120)
تراکهایی که خدابیامرز پاشایی براش ساخته انگار شناسنامه دارن رو پیشونیشون نوشته پاشایی(sm81)
(sm81)خدابیامرز هر چی نبود واقعا عشق و عاشقی رو خوب میفهمید (sm81)
البوم تجربه کن ۲۰ اذر ۹۵
(sm138)
(sm50)
خوب موقع ای هستش(sm19)
(sm135)(sm135)(sm135)(sm135)(sm135)(sm135)
دیدین گفتم شادمهر منتظره ماه صفر تموم بشه
یعنی 12 روز دیگه
قبل 12 روز باید همیشگی رو هم پخش کنن
منکه میگم پخش نکنن بهتره با البوم بیاد
2016 شد علیرضا (sm127)نقل قول:
با تشکر از زینب خانم بابت دست خط زیباشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]