حسن بدجور زیر رو کشید (sm120)
این حجم از دو رویی بی سابقه است(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن بدجور زیر رو کشید (sm120)
این حجم از دو رویی بی سابقه است(sm25)
من به لطف! حسن کلید دفترچه بیمه درمانی سلامت گرفتم دو هفته پیش رفتم دکتر داروها رو نوشت اومدم از داروخانه بگیرم گفت ما دیگه دارو برای نسخه مطب نمیدیم! امروز دوباره برای ویزیت همان دکتر اینبار به بیمارستان رفتم از دو داروخانه سوال کردم داروی مد نظر موجود نبود گفتم هفته بعد میام میگیرم گفتند: دیگه اعتبار نسخه بیمارستانی دفترچه سه روز بیشتر نیست! گمونم ماه بهد بساط دفترچه سلامتو جمع کنن...!!!(sm81)
سالاری احمد جان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم . بابک جان همینجا بگو مساله ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم واقعا آخرش قرار به کجا برسیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریاله آشوب به شهرزاد میرسه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیده میدونم کیه(sm51)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش حیف وقتت نیست این اراجیف رو نگاه کنی اگه سریال بینی بزن تو خط خارجینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)