پیمان اون پیمان سابق نیست ، مطمئنم بعد پخش آهنگ معین میاد دو تا فحش میده و دوباره شروع میکنه به پست کردن تکست آرمین تتلو و مهدی احمدوند (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان اون پیمان سابق نیست ، مطمئنم بعد پخش آهنگ معین میاد دو تا فحش میده و دوباره شروع میکنه به پست کردن تکست آرمین تتلو و مهدی احمدوند (sm2)
(sm2)
من گو خوردم تتلو به عمرم گوش ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تکست اهنگ ارمین هم یکی برام فرستاده بود تو واتس اصلا نمیدونستم مال اونه بعد خودم فهمیدم چی بوده (sm70)
همین چند روز پیش گفت رو کسی تعصب ندارم تتلو هم خوب بخونه گوش مبدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** لق معین(sm2)
ولی مهدی احمدوندو قبولش دارم آهنگ فالش و یادگار
خیلی بهتر از خواننده ها همسطحش داره کار می کنه اون یگانه با اینهمه هارت و پورتش البوم اخرشو به کل رید
از صدای امثال این اجمدوند و جلیلی و جهانبخش و ... اصلا خوشم نمیاد ناله میکنه فقط(sm3)
الانم میگم تعصب ندارم قبلا داشتم اون مدل تعصب بیجا رو دیگه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قطعا همیشه بهترین خوانندس برام شب و روزمو با اهنگاش سر کردم زندگی کردم
سلام دوستای خوبم تصمیم گرفتم از امروز فعالیتم رو با نام آرشاوین ادامه بدم(sm2)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین (sm127)