در عقبو باز کرده پیاده شده (sm2)راه تو را می خواند (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در عقبو باز کرده پیاده شده (sm2)راه تو را می خواند (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی بذارید حداقل یه بازی رو کلیولند بگیره خیلی فینال کسل کننده ای شده:))
میلاد بیا پاسخگو باش که چرا قرار نیست با زلاتان تمدید کنید؟این چه وضعشه? بخاطر سنش یا باز توهم زده مو؟
به خاطر آندرآ بلوتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نبايد به پادشاه رحم کرد پورو ميشه (sm120)ميخواهيم رکورد بزنيم فينال بدون باخت (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دورانت رو داريم غم نداريم يه تنه بازي رو در آورد آخر کوارتر چهارم ( البته ايگودالا هم نقش موثري داشت علي الخصوص آخر بازي که شانسي توپ جيمز رو زد نزاشت از گوشه 3 بزنه بازي مساوي بشه )
اونطرف کايري اروينگ قرباني خودخواهي پادشاه شده خيلي بازيکن خوبيه ولي پادشاه سيستم بازي رو براي خودش ميچينه
(sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیامین رو قران اهنگ خونده (sm2) (sm25)
حق داری
(sm2)
آهنگ دنگ شو موسیقیش خوبه (sm111)
سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که حجم اینترنتم بیشتر از اونچه که استفاده میکنم کم میشه
زود به زود حجمم تموم میشه نمیدونم چه کنم
مثلا همین الان 350 مگ حجم داشتم فقط حدود 150 مگ یا کمتر ویدیو دانلود کردم کل حجم 350 مگم تموم شد لطفا کمکم کنید
اینترنتم اسیاتک.... بعضی وقت ها از ***** شکن سایفون و لانترن( Lantern) استفاده میکنم
دمتون گرم که کمکم میکنید ..یه کاری کنید ریشه این که زود حجمم تموم میشه رو پیدا کنم .. من غیر تلگرام و اینستاگرام و همین موزیک باران به علاوه یکی دوتا سایت فیلم کلا نت گردی هم نمیکنم.. اگه از تنظیماته کامپیوترمه بگید چه کنم خواهش میکنم
موری (ره مد ظل العالی)
منم وقتی از این فیلترشکنها استفاده میکنم حجم میپره ولی در مواقع عادی حجم درسته
اینها حجم میخورن وقتی با فیلترشکن دانلود میکنی دوبار حجم دانلود و بیشتر از حجم میره
تا قبل از اکتشافت این جهان دیدن داشت
هنوزم تصویری از تو رو اطلس نیست
نه تو پیش بینی قومی ، نه هیچ اخباری
از گذشته چشمات در دسترس نیست ... (sm50) ... (sm127)
(sm50)
رونمایی از نخستين پوشش چادر مخصوص پرستاران توسط مسئولان وزارت بهداشت (sm2)
حاج خانوم پرستار بیا آمپول منو بزن (sm2)
روبن عادت کرده به همه چی یه کات بده (sm2)کات دست (sm2)کات نشیمنگاه در هنگام اجابت مزاج (sm2)
عاقا سریال تو مایه های اسپارتاکوس چی داریم...معرفی کنید بدانلودیم...
(sm2)
موسیقی ما - بنیامین بهادری خواننده پاپ کشور شب گذشته قطعهای به نام «کبیر» را در کانال تلگرامش منتشر کرد.دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی درباره این قطعه خاطرنشان کرد: در پى انتشار قطعه «کبیر» که توسط آقاى بنیامین بهادرى اجرا و در فضاى مجازى منتشر شده است، برخى از مردم و دست اندرکاران حوزه موسیقى از دفتر موسیقى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى در مورد چگونگى انتشار آن سؤالاتى داشتند که بدین وسیله به اطلاع میرساند؛ اثر یادشده در خارج از کشور تهیه و منتشر گردیده و هیچگونه مجوز انتشار از مراجع قانونى ندارد.»
(sm50)
(sm120)بنیامین
(sm120)
(sm25)
یخبندون های قطبی چشمات ... (sm50)
سروش رفیعی رفت قطر
(sm50)
قطعی نیست رفتن سروش
(sm2)
یه بازی باختیم همه رکوردها شکسته شد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو وزارت بهداشت رونمایی نکرده بلکه ساخته ذهن خلاق دانشگاه زاهدان هست امروز وزارت بهداشت هم به این واکنش نشون داد گفت بهتره هرکی سرش به کار خودش باشه و واسه چیزی به وسعت کشور تصمیم نگیره
طول قسمت های فصل هفتم «Game of Thrones» اعلام شد؛ جابجایی رکورد با قسمت پایانی 81 دقیقهای!
قسمت اول: 59 دقیقه
قسمت دوم: 59 دقیقه
قسمت سوم: 63 دقیقه
قسمت چهارم: 50 دقیقه
قسمت پنجم: 59 دقیقه
قسمت ششم: 71 دقیقه
قسمت هفتم: 81 دقیقه
در تاریخ 26 تیر 1396
یه فاتحه برا الی بخونید ..
مرگ بر الی داعشی
الی اعدام باید گردد
الیاس مشهدی ملقب به ابو الی فرمانده کلل عملیات تروریستی تهران گریخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تا کي تيلفيزيون ميخواد خزعبلات نعمت الله رو تحويل ملت بده ؟
مثلاً یه سکانس : طرف میخواد به پسرش بگه تشنمه يه ليوان آب بيار
حالا ..شر نعمت الله با سس اضاقی : اولاد آدم که کنارش باشه دلش قرصه . دل آدم به اولادش خوشه . گاهي وقتا احساس عطش ميکنم ولي با ديدن پسرم سيراب ميشم . عطش که به سراغ آدم بياد بچه ي دولاب نميشناسه . اولاد آدم که يه ليوان آب بده دستش زمونه به کامش ميخرچه و ... قض علی هذا ...
پسره : پشتتم بابا منو ببخش
هر کس که الی را اذیت کند ، مرا اذیت کرده است . خودم ( حفظه الله )
تبلیغ برای اسلام (sm2)(sm2)
اقا کسی میدونه برای ایجاد درگاه پرداخت چیکار باید کرد؟
(sm50)
شادمهر - اجرای زنده تجربه کن و عقل و عشق ...
از قیدیم گفتن : هر چه بگندد نمکش میزنند ... آن هم در استودیو ...
این یادم رفته بود (sm120)