من هم واقعا از این شرایط راضی نیستم ،ولی خب بالاخره این کارهایی که داره میکنه واسش دلایلی هم داره ،شاید دلیلش به بن بست رسیدن در ساخت ملودی و ته کشیدن خلاقیت باشه ،شاید فقط مسائل مالی و قرارداد های گوناگون ،و ... من به عنوان یک هوادار کارهای قدیمی حق دارم که نظرم رو راجع به موسیقی این روزهاش بيان کنم ،خود شادمهر هم قبلا گفت راجع موزیک من هر کس میتونه نظری داشته باشه ،من این حق رو دارم که اهنگ های جدید رو بشنوم یا نشنوم ،دوست داشته باشم یا نداشته باشم ولی در نهایت نمیتونم واسه شادمهر تعیین تکلیف کنم ،اون مختاره که هر تصمیمی بگیره ،حالا میخواد گند بزنه به کارنامش ،در نهایت کاری از من جز کمی افسوس و حسرت بر نمیاد،اون زمان که سایت بت زد اگر نصف هواداران انفالوش میکردن شاید اوضاع برمیگشت یا حداقل با یک خداحافظی خوشحالمون میکرد اما وقتی میبینه هر بی احترامی به هواداران میکنه نه تنها فالوور هاش کمتر نمیشه بلکه بیشتر قربون صدقش میرن ،وقتی میبینه که خیلی از هواداران هر اهنگی میخونه تعریف میکنند،وقتی میبینه خیلی ها اصلا فرق اجرای لایو با پلی بک رو تشخیص نمیدند ،دیگه دلیلی نمیبینه که بخواد وسواسی به خرج بده ،باید بپذیریم که سطح موسیقایی مردم ضعیفه ،شادمهر قبلا بعضی موزیک هاش حداقل یک دهه از مارکت زمان خودش جلوتر بود الان شده در سطح همین مارکت فعلی ،ولی یک چیزی که واسه من همیشه این ادم رو جذاب کرده ،غیر قابل پیشبینی بودن اون هست ،واسه همین میگم بذاریم ببینیم در آینده چی پیش میاد .