گشاد یه سرچ کن ببین کی بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گشاد یه سرچ کن ببین کی بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه انتظارایی داری از این قزمیت (sm120)اگه شعور داشت که اون رافینیا رو پرت میکرد فیلیپ رو میزاشت راست یه هافبک اضافه میکرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مست نمیکرد اونجور لایعقل نمیشد وسط جنگ که چشماشو بکنه
تیریون بش گفت اینقد مست نکن این لاشی گفت عادت دارم قبل مبارزه
یکی از ارکان اصلی موفقیت بایرن هاینکس بود ولی این گوردیولای لاشی نمیدونه چجوری از این جوواهر بازی بگیره حیفه این بشینه رو نیمکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)لاشی چرا یادم اوردی
کیونکش دیوث(sm81)
من بعد از مردن چند تا شخصیت دوروز دپرس بودم مثل مرگ زن دکستر (sm50)ولی بعد از مردن ابراین مارتل یه هفته غذا نمیتونستم بخورم (sm50)نقل قول:
کالیسی تو دو فصل اخیر خیلی حال بهم زن شده لوس و ننر (sm3)نقل قول:
ببینم فصل بعد خانواده مارتل ها رو نشون میدن (sm74)
انگشت کوچیکه هم فصل قبل کولاک کرد
خیلی شخصیت مرموزی داره لاشی
پرزنقل قول:
من چیکارم (sm70)
یکی گواردیولا یکی دلبوسکه (sm120)اگه دلبوسکه هم اون بوسکتز دراز رو مینداخت بیرون به این بازی میداد حداقل از گروهش صعود میکرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]