الان فایل زیپو دارم تیتراژ موزن توشه پسوردشو یکی بده .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
الان فایل زیپو دارم تیتراژ موزن توشه پسوردشو یکی بده .. :l
(sm50)
(sm50)(sm120)
(sm2)
چقد مرحله داره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخوای اورانیوم غنی کنی بشکن بره دیگه یه نمیرو بیشتره مگه (sm2)دِ لامصبَ بَشکن دیگَ گسنَمانَه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه اینکه هنو سینجولو نشناختی هیچ پستی از من بی دلیل نیست .. :l (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه این چیه محسن آهنگ داده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای پرهام ابراهیمیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Emel Sayn - azizjoon
عزیزجون به خدا دنیا وفا نداره...(sm74)
گر صوفی از لا دم زند
من دم ز الاهو زنم
(sm50)
هر نفس آواز عشق می رسد از چپ و راست
ما به فلک می رویم عزم تماشا که راست ... (sm50)
اتفاقاً چون میشناسمت گذاشتم(sm2)توجیه نکن فقط همین شکلک (sm74) رو بزاری کافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً روند تنزل درجه تو در نزد بنده ي حقير جالبه :
استادِمنِه >> شاگردِمنِه >> گاوِمنِه
و حالا با کمال شرمندگي و به مناسبت پيشواز عيد سعيد فطر از درجه جديدَت رونمايي ميکنم . باشد که عصباني نشوي (sm10)
سینجول شوخی بودا (sm10) ناراحت نشی فحش بدی (sm2)
به این میگن سیگار چیه این کوچول موچول ها سوسول بازیها(sm120) حالا اسمش چی هست ؟ (sm120) برگ ِ لوله تفنگی ؟ برگِ لوله تریاکی ؟ (sm2) کارشناسان امر سیگار توضیح بدن (sm2)
حضرت استاد رضا یزدانی - عشق پانزده سالگی ... (sm50)
فرداشب ...
کار الی بوده (sm2)
یکی جلوی این کچل رو بگیره (sm2)
آقا راستی این واریز یارانه ها چی شد ؟ کسی هست واسش اس اومده باشه ؟ قبل انتخابات اس اومد ولی خبری نشد . این ماه هم مثه اینکه پنجشنبه ریختن ولی واسه من نریختن . از یکی دو نفر دیگه هم سوال کردم نریختن به حسابشون
(sm50)
(sm10)
شهاب اکبری ...(sm127)(sm127)(sm127)
سینا سرلک (sm9)
سلام کسی لینک این دو فیلمو داره(sm10)
Hidden Kissese 2016
seashore 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مملکت رو هواس ایا قراره روحانی رو عزل کنن ؟(sm50)
ممنونم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**** انتقام حمله تروریستی تهران را از تروریستها گرفت /حمله موشکی به مقر تروریستها در سوریه
تو همین 15 ثانیه هم میشه اون ویلن تکراری رو شنید.
کلا... :/
اى دريغا ، اى دريغا از جوانی از جوانی ..
سوخت و دودِ هوا شد پيش چَشمم زندگانی .. !!!!
به نظر دوباره روضه میمونه ..
ای دریغا,ای دریغا
از جوانی,از جوانی
ای دریغ از دل سپردن
صد نفیر از بی تو مردن
در جوانی پیر گشتم
از نبودت,سیر گشتم
در پی تو یار دیرین
گشتم اما,دیر گشتم
"محمدكاكتوس"
عجب شعری داره (sm74)
خوب است .. (sm50)